Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 28-07
Kantinedienst zondag 29-07
Schoonmaak maandag 23-07

De zero's

De eerste 10 jaar van het nieuwe millennium, de jaren van bouwen en investeren in de toekomst. Berkhout krijgt een prachtige accommodatie: een nieuwe kantine, kleedkamers, een speeltuintje voor de kinderen en een boardingveld voor jong en oud. Bovendien wordt in 2007 op grootse wijze het 75-jarig bestaan gevierd.

Het complex ligt er vorstelijk bij, mooi bestraat, perfect verzorgd. Ook op sportief gebied doet Berkhout het goed. Er zijn maar liefst negentien teams; zeven senioren en twaalf jeugdteams en die doen het helemaal niet slecht.

Foto's uit de zero's
2000-c-junioren
2000-nieuwe-kantine
2000-2006-boardingveld
2000-onthulling-bord
2007-2-kampioen
2007-dames1
2007-berkhout-f2-kampioen
2000-ballenboot-cees-veldhuisen
IMG_5498
IMG_6212
IMG_7063
IMG_7097
IMG_7082
IMG_6602
IMG_6911
IMG_6983

 

De jeugd heeft  jaarlijks een sport- en prestatiedag. Jongens en meisjes kunnen op allerlei onderdelen laten zien wat ze kunnen: dribbelen en drijven, ingooien, penaltyschieten, gericht afwerken op doeltjes, kappen, draaien, sprinten, enzovoort. Aan het eind van de dag krijgen ze een diploma.

Hoogtepunt in de jaren 2000 is zonder meer de komst van een prachtige kantine en kleedkamers. Architect Mark Hekkert, aannemer Timmermans, installatiebedrijf Bot en tientallen vrijwilligers zorgen voor een accommodatie ‘een hoofdklasser waardig’.

Tijdens de Sport- en prestatiedag in 2006 wordt een nieuw speeltuintje geopend en later in dat jaar is er nog een nieuwe aanwinst: het boardingveld met kunstgras. Het wordt aangelegd door vrijwilligers en wordt gesponsord door Loos Cacao B.V.

Het tweede hoogtepunt in dit decennium is de viering van het 75-jarig bestaan in 2007. Een dergelijk evenement wordt door de vereniging traditiegetrouw groots aangepakt. Ga maar na: een grote feesttent op het trainingsveld, een jubileumwedstrijd tegen oud-Volendam, een reunie voor leden en oud-leden, een buurtvoetbaltoernooi, een zeskamp, een playbackshow en een fantastisch jubileumboek met daarin een kleurrijke beschrijving van de 75-jarige geschiedenis. Het evenement versterkt de sociale cohesie in Berkhout en spekt ook nog eens de clubkas. Waar een kleine club groot in kan zijn!

Vanaf dit jubileumjaar wordt de tot dan toe naamloze accommodatie van Berkhout van een naam voorzien: Sportpark De Wenken. Het clubblad wordt vanaf 2009 Over De Wenken genoemd, gelijk aan de titel van het jubileumboek.

 

Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1