Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 23-06
Kantinedienst zondag 24-06
Schoonmaak maandag 25-06

Historie: de jaren '50

Het zijn succesvolle jaren voor Berkhout. De jaren van het Gouden Kruis en van successen op de aspirantendagen. Maar ook jaren van ‘lamlendigheid die hoogtij viert’, gesukkel en gesomber. Maar gelukkig wordt deze periode optimistisch afgesloten.

Op 16 juli 1950 wint Berkhout de finale van het Gouden Kruis, een groot succes. En dat is niet alles: twee jaar later promoveert het eerste weer naar de eerste klasse.

Foto's uit de jaren '50
50-grosthuizen
50-kampioenselftal
50-veteranen-bobeldijk
50-oproep-training

 

In die jaren vijftig is er sprake van een commissie die zich bezighoudt met aspiranten en welpen, de eerste jeugdcommissie. Berkhout wil vooral meer welpen. Wim Slikker tijdens de vergadering van 27 oktober 1952:‘Eigen kweek is het best en geeft de meeste en mooiste resultaten.’

De vereniging is in de jaren vijftig financieel kerngezond. Om een idee te geven: de ontvangsten bedragen in 1950 ƒ 2.839 (inclusief ƒ 500 subsidie van de gemeente) en de uitgaven ƒ 2.456. Dat betekent een voordelig saldo van ƒ 383.

Een flinke uitgavenpost is de bus die gehuurd wordt bij uitwedstrijden. De spelers betalen voor dit vervoer. Maar er reizen te weinig supporters mee. De bus komt niet vol en dus moet er steeds geld bij. Er zal meer gefietst moeten worden.

Behalve contributie heeft de vereniging nog andere bronnen van inkomsten. De jaarlijkse verloting bijvoorbeeld, die, met een enkele onderbreking, al sinds de jaren dertig wordt georganiseerd. En dan is er natuurlijk nog het oud papier dat sinds begin jaren vijftig wordt opgehaald en de voetbaltoto. Maar wie weet er nog van de Persil-emmertjes? Spaarzegeltjes op de pakken waspoeder, waarmee per jaar toch al snel een paar honderd gulden wordt verdiend.

In 1956 kruipt het eerste elftal nog door het oog van de naald en blijft in de eerste klasse. Maar een jaar later is het mis en volgt degradatie. Het zijn dan magere jaren voor de vereniging; het ledenaantal loopt flink terug.

Gelukkig komt aan alle lamlendigheid een eind. Eind jaren vijftig groeit het enthousiasme weer en ook de opkomst bij de training wordt beter.

Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1