Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 28-07
Kantinedienst zondag 29-07
Schoonmaak maandag 23-07

Historie: de jaren '70

Het dorp groeit en voetbalvereniging Berkhout groeit mee. Dat betekent meer kleedkamers en ja, ook de komst van een kantine. De club groeit uit zijn jas en krijgt te maken met een ledenstop. Er spelen dan ook vijftien elftallen op één veld.

Het dorp Berkhout breidt in de jaren zeventig flink uit. Dit is te merken in het ledenaantal. Begin jaren zeventig zijn er zeven elftallen, eind jaren zeventig is dit aantal gegroeid tot vijftien. In 1976 is er zelfs een ledenstop voor de jeugd. Eind jaren zeventig is dit ook even het geval voor de senioren. Lid worden kan, maar voetballen niet direct. En dan wordt er ook nog gevraagd om damesvoetbal!

Foto's uit de jaren '70
70-1978-opening-kantine
70-beton1
70-brandstofbon
70-40jarig-bestaan
70-c-junioren-kampioen
70-lat-in-doel
70-haag
70-oude-kantine-3-20-9-86

 

Berkhout heeft dringend een tweede veld nodig. De eerste gesprekken hierover dateren van 1972. Maar het zal tot 1980 duren voor het tweede veld geopend kan worden.

Voor die tijd komt er wel wat lucht. Er ligt nog een strook grond achter het voetbalveld en daar wordt een pupillenveld aangelegd. Ook komt er, links naast de brug, een halfverhard trainingsveld. In 1972 wordt ook het veld opgeknapt.

Wat de prestaties betreft gaat het in de beginjaren zeventig goed. Het eerste speelt in de eerste klasse en wint voor de tweede achtereenvolgende keer het gemeentetoernooi. Maar in 1971 gaat het mis: het eerste degradeert naar de tweede klasse. De degradatie van het eerste elftal zal niet de laatste zijn in de jaren zeventig.

De aspiranten gaan nog altijd naar de aspirantendag in Alkmaar en de pupillen hebben hun dag in Obdam. De veteranendag verhuist van Bakkum naar Heiloo.

In de jaren zeventig heeft Berkhout ook een winterprogramma. Voor de senioren zijn er kien- en klaverjasavonden en begin jaren zeventig ook spelregelavonden. Soms wordt er geklaverjast met de andere voetbalverenigingen in de gemeente.

De eerste roep om een kantine dateert van 1970. Het bestuur is bang dat de kosten te hoog zijn. Intussen verzorgt mevrouw Visser nog steeds vanuit haar ‘kantine’ de thee en verkoopt ze gevulde koeken en snoepgoed. Maar in 1976 is het toch zover. Besloten wordt dat de kantine er moet komen, tegelijk met vier nieuwe kleedkamers. In 1978 wordt de accommodatie geopend.

Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1