Welkom op de website van v.v. Berkhout
Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
in architects Keurslagerij Marc de Meijer Floris Autos http://www.drukkerijklaassen.nl RaySem.JPG http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.warmteservice.nl http://www.ootjekonkel.nl Berkhouse.JPG Meilink http://www.trenshoeve.nl http://www.zomooifotografie.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl Huyssteede.PNG http://www.rijschoolbobkoning.nl Amberrosia http://www.projectdirect.nl A.J. Beemsterboer http://www.hoekbouma.nl http://www.torenschouw.nl http://www.loosbetonvloeren.nl https://www.ruiterdakkapellen.nl Dierenhotel Juco.JPG De weerd media BPMB http://www.looscacao.com Rob Vlaar Autoschade http://www.garagepronk.nl Stam Avenhorn 2.PNG http://www.heicombinatiesps.nl Mosign Slond Letselschade Expertise Loonbedrijf theo-de-wit http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl Kruid en Dier http://www.avenhorndesign.nl Master Carpenters http://www.allesvooruwvijver.nl Bregman Mabi http://www.hydrowest.nl De Kozijnenfabriek.PNG Duijn Teamsport Installatiebedrijf BOT.JPEG Hummel Zicht Geomechanica BV Dap Consulting BV http://www.bakkerijstevers.nl BOL Schilderwerk.JPG Timmerbedrijf John de Lange http://www.taxatheek.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.cafederidder.eu Slaaphuijs.JPG Fortune Hot Drinks http://www.leektulips.nl Breider Tuinmachines 2 Dick de Wit Totaal.JPG Garage Bierhaalder Brandhoff BV Timmermans.JPEG Rove Horecagroothandel Dierenkliniek Van kop tot staart Oos Joos http://www.ovmdeveenhoop.nl Stuck in the cage http://www.mofix.nl Bouwbedrijf Entius Frank Keizer.JPG DDO.PNG http://www.braasenpartners.nl http://www.kramerkeukens.nl Timmerbedrijf Boots http://www.koemanberkhout.nl Deen Jeugdsponsor Actie Multimate_logo_fc_NIEUW Dekker Elektrotechniek Rabobank Gerard Bakker.JPG

Voor 50 euro per jaar bent u ook een

Vriend van Berkhout

 

 

Nieuws

Themadag voor scheidsrechters

Themadag voor scheidsrechters

Op zaterdag 13 januari organiseert de Westfriese scheidsrechtersvereniging COVS een speciale themadag voor alle scheidsrechters in West-Friesland. Het programma zit boordevol met sprekers die diverse aspecten van het fluiten onder de loep nemen. Klik hier voor het volledige programma (met daarin een link voor aanmelding). Al onze clubscheidsrechters zijn hiervoor natuurlijk van harte uitgenodigd.

Volgend jaar een nieuwe hoofdtrainer

Volgend jaar een nieuwe hoofdtrainer

Het bestuur gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Onze huidige hoofdtrainer, Mark Slond, heeft te kennen gegeven dat hij zijn contract niet wil verlengen. "Het was geen makkelijke beslissing," aldus Mark. Mark had het nog zeker naar zijn zin bij Berkhout, maar hij heeft ook de ambitie om het op een hoger niveau te proberen. Gezien de opleidingen die hij daartoe de afgelopen jaren volgde, was dit wel te verwachten. Wat zou het mooi zijn als Mark onze vereniging kan verlaten met een prijs aan het einde van dit seizoen. Dat was en bijft volop het streven.

lees het volledige nieuwsbericht

Mat Schuitemaker wint de derde klaverjasavond

Mat Schuitemaker wint de derde klaverjasavond

Met een een puntentotaal van 6876 werd Mat Schuitemaker de winnaar van de derde klaverjasavond. Gelukkig iets meer drukte op deze avond. Niet alleen omdat de selectie trainde (en bleef nazitten) op deze vrijdagavond,  maar ook omdat er weer een tafel meer bezet was dan vorige keer.  En daarbij was ook een nieuwe deelnemer.  Dat doet ons deugd.  Op de volgende avond, vrijdag 22 december, bent ook u van harte welkom.

Voor alle rangen en standen klikt u naar de klaverjaspagina.

 

lees het volledige nieuwsbericht
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com

Berkhout 1 Thuis

Zondag 17/12 - 14.00
Eendracht '82 1

Balsponsor
Gerrit & Nel Schuijtemaker

PROGRAMMA BERKHOUT 1