Welkom op de website van v.v. Berkhout
Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Berkhouse.JPG Breider Tuinmachines 2 BPMB Rabobank BOL Schilderwerk.JPG http://www.loosbetonvloeren.nl http://www.hoekbouma.nl DDO.PNG https://www.ruiterdakkapellen.nl Dierenhotel Juco.JPG http://www.zomooifotografie.nl Dekker Elektrotechniek Dick de Wit Totaal.JPG Timmermans.JPEG http://www.projectdirect.nl http://www.warmteservice.nl Kruid en Dier Keurslagerij Marc de Meijer http://www.leektulips.nl http://www.mofix.nl Amberrosia De weerd media http://www.looscacao.com Dierenkliniek Van kop tot staart Geomechanica BV De Kozijnenfabriek.PNG http://www.kramerkeukens.nl http://www.hydrowest.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.taxatheek.nl http://www.bakkerijstevers.nl Multimate_logo_fc_NIEUW RaySem.JPG Bouwbedrijf Entius Rob Vlaar Autoschade Timmerbedrijf Boots Dap Consulting BV http://www.allesvooruwvijver.nl http://www.heicombinatiesps.nl Mosign Frank Keizer.JPG Hummel Brandhoff BV http://www.rijschoolbobkoning.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl Rove Horecagroothandel Zicht Garage Bierhaalder http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters http://www.eetcafe70.nl http://www.drukkerijklaassen.nl in architects Deen Jeugdsponsor Actie Gerard Bakker.JPG Fortune Hot Drinks http://www.avenhorndesign.nl Slaaphuijs.JPG http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.cafederidder.eu Installatiebedrijf BOT.JPEG http://www.koemanberkhout.nl Duijn Teamsport http://www.ootjekonkel.nl Stam Avenhorn 2.PNG Timmerbedrijf John de Lange Loonbedrijf theo-de-wit Oos Joos Bregman Slond Letselschade Expertise Huyssteede.PNG Meilink http://www.garagepronk.nl http://www.torenschouw.nl Floris Autos Stuck in the cage http://www.braasenpartners.nl A.J. Beemsterboer Mabi

Voor 50 euro per jaar bent u ook een

Vriend van Berkhout

 

 

Nieuws

Diverse bestuurszaken....

Diverse bestuurszaken....

Op de Nieuwjaarsreceptie werd de wens uitgesproken dat er snel een einde zou komen aan de lange reeks afgelastingen van wedstrijden en trainingen. Daar is bijzonder weinig van terecht gekomen. De winter bracht barre kou en bevroren velden. Zelfs vorige week, nota bene medio maart, wederom een voetballoos weekend op Sportpark De Wenken. Een jammerlijke situatie voor onze leden, waar niemand wat aan kan doen natuurlijk. Daarnaast ziet ook de penningmeester met lede ogen aan dat de inkomstenstroom nogal beperkt is.

Berkhout 1 is nog volop in de race voor een periodetitel. De derde periode is voor de in de eindstand hoogst genoteerde

lees het volledige nieuwsbericht

Fietstocht wordt Clubkas Campagne

Fietstocht wordt Clubkas Campagne

Vanaf dit jaar zal de Rabobank een andere invulling geven aan hun jaarlijkse actie ten behoeve van regionale verenigingen en stichtingen. Dat betekent het einde van de Rabo Fietstocht. Voor onze trouwe fietsers dus geen mooie tocht meer door Westfriesland. Wij danken hen voor het geld dat zij in de afgelopen jaren bij elkaar hebben getrapt. Dit jaar hebben wij geen fietskilometers nodig maar digitale stemmen die op onze vereniging worden uitgebracht.
De stemperiode is pas in mei, maar toch brengen wij dit nu reeds onder uw aandacht. Het is namelijk zo dat alleen leden van de Rabobank een stem kunnen uitbrengen. Indien u een rekening

lees het volledige nieuwsbericht

Wil de Wit wint zevende klaverjasaond

Wil de Wit wint zevende klaverjasaond

Met een puntentotaal van 7141 mocht Wil de Wit zich de winnaar noemen van de zevende klaverjasavond. Zijn voorsprong op Greet Kluft met 7120 punten kan gerust nipt genoemd worden. De poedelprijs was voor Gerrit Schuijtemaker met 5073 punten. De ontknoping van de klaverjascompetitie is aanstaande. Vrijdag veroverde Guda Kroon de eerste plaats in de tussenstand, op de voet gevolgd door Hans Knijn en Philip Hulstede. Op de laatste klaverjasavond op 13 april zullen de prijzen, ook letterlijk, worden verdeeld.
Voor alle noteringen, kijkt u op de klaverjaspagina.

 

lees het volledige nieuwsbericht

Nieuw van SponsorKliks

Nieuw van SponsorKliks

Laten we eerlijk zijn. De ontvangsten uit hoofde van SponsorKliks vallen tot nu wat tegen. We zijn ervan overtuigd dat er meer aan te verdienen is. We denken namelijk dat nog heel vaak wordt vergeten om een online aankoop te doen via SponsorKliks.
SponsorKliks heeft hier iets op gevonden. Zodra u naar een aangesloten webshop gaat, komt er een pop-up op uw scherm dat u vraagt of u uw aankoop ten goede wilt laten komen aan uw goede doel, voetbalvereniging Berkhout dus. Om deze pop-ups toe te staan dient u een browserextensie te downloaden. Dit werkt vooralsnog alleen op niet-mobiele apparaten net  Chrome of Firefox als browser.

lees het volledige nieuwsbericht

Korting voor keepers

Korting voor keepers

Elke teamtas wordt ieder jaar voorzien van een paar standaard keepershandschoenen. De ervaring leert dat de meeste keepers toch de voorkeur geven aan (mooiere) zelf aangeschafte keepershandschoenen. In dit verband is het noemenswaardig dat onze kledingpartner, Duijn Teamsport te Zwaag, de gehele maand maart een speciale kortingsactie heeft. Op de nieuwe collectie kleding en handschoenen bedraagt de korting 25%, op oudere collecties handschoenen zelfs 50%.
Voor prachtige, goedkope en sportieve kleding met Berkhout-logo kunt u terecht in onze Berkhout clubshop.

 

lees het volledige nieuwsbericht

Hulde voor onze scheidsrechters

Hulde voor onze scheidsrechters

De landelijke week van de scheidsrechter is weliswaar al geweest, maar dat weerhoudt ons er niet van om uw aandacht even te richten op onze clubscheidsrechters. Deze kanjers zorgen er voor dat al onze leden wekelijks hun wedstrijd kunnen spelen. Dat doen zij soms 's morgens vroeg, soms onder gure weersomstandigheden en soms twee keer per weekend. Elk commentaar op deze geweldige vrijwilligers is ongepast en ongewenst. Wij zijn trots op onze clubscheidsrechters en hun prestaties. Menig club zou jaloers zijn op ons scheidsrechterskorps. Bij ons geen scheidsrechter in spijkerbroek, om maar eens iets te noemen.

Uiteraard zijn we altijd

lees het volledige nieuwsbericht
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Zondag  1/04 - 14.00
DRC 1

Balsponsor
Cees en Gerda Bijman

PROGRAMMA BERKHOUT 1