Welkom op de website van v.v. Berkhout
Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Dekker Elektrotechniek http://www.torenschouw.nl Breider Tuinmachines 2 De Kozijnenfabriek.PNG BOL Schilderwerk.JPG BPMB Mabi http://www.rijschoolbobkoning.nl http://www.hydrowest.nl Oos Joos http://www.ootjekonkel.nl http://www.garagepronk.nl Dierenkliniek Van kop tot staart http://www.projectdirect.nl Floris Autos http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl A.J. Beemsterboer http://www.looscacao.com Rabobank http://www.ovmdeveenhoop.nl http://www.hoekbouma.nl Deen Jeugdsponsor Actie https://www.ruiterdakkapellen.nl Master Carpenters http://www.allesvooruwvijver.nl Amberrosia Dap Consulting BV http://www.bakkerijstevers.nl http://www.taxatheek.nl De weerd media Dierenhotel Juco.JPG Frank Keizer.JPG Gerard Bakker.JPG Timmerbedrijf Boots http://www.leektulips.nl Timmermans.JPEG Multimate_logo_fc_NIEUW http://www.heicombinatiesps.nl in architects Bregman Mosign http://www.autorijschoolsabrinapost.nl Stuck in the cage Meilink Slaaphuijs.JPG Berkhouse.JPG Hummel Huyssteede.PNG http://www.avenhorndesign.nl http://www.koemanberkhout.nl Bouwbedrijf Entius http://www.cafederidder.eu Loonbedrijf theo-de-wit Brandhoff BV DDO.PNG http://www.zomooifotografie.nl http://www.braasenpartners.nl http://www.eetcafe70.nl Dick de Wit Totaal.JPG https://www.warmteservice.nl Stam Avenhorn 2.PNG Fortune Hot Drinks http://www.drukkerijklaassen.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Duijn Teamsport Keurslagerij Marc de Meijer Rove Horecagroothandel http://www.kramerkeukens.nl Kruid en Dier Rob Vlaar Autoschade Timmerbedrijf John de Lange Zicht RaySem.JPG Slond Letselschade Expertise Installatiebedrijf BOT.JPEG http://www.mofix.nl Geomechanica BV Garage Bierhaalder

Voor 50 euro per jaar bent u ook een

Vriend van Berkhout

 

 

Nieuws

 

Teamindeling zondagteams

Teamindeling zondagteams

In deze PDF vindt u de teamindeling van de selectie, het derde en de veteranen, aangevuld met een lijst van gastspelers. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om tot deze teamindeling te komen.  We realiseren ons dat er zo nu dan weer krapte zal zijn, maar niet in de mate zoals we dat afgelopen seizoen hebben gehad.  En zelfs toen lukte het trouwens om telkens weer alle teams op de been te brengen, dankzij flexibele (en soms dubbele) inzet. 

lees het volledige nieuwsbericht

Even voorstellen.....onze nieuwe hoofdtrainer

Even voorstellen.....onze nieuwe hoofdtrainer

Na twee seizoenen Mark Slond beginnen we komend seizoen met een nieuwe hoofdtrainer : Henry Bakker.  Op 7 augustus begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Henry was trainer van Dindua en vroeger zelf speler van FC Volendam, Cambuur en Telstar.

Maar wie is hij nog meer? We stelden hem wat vragen om nader kennis te kunnen maken.

 

Naam:                                     Henry Bakker.
Leeftijd:                                 

lees het volledige nieuwsbericht

Indeling poule Berkhout 1 seizoen 18/19

Indeling poule Berkhout 1 seizoen 18/19

Vandaag heeft de KNVB de pouleindelingen voor de standaardteams gepubliceerd. Ons vlaggenschip is ingedeeld in poule 5B. De tegenstanders zijn AGSV, ALC, St. Adelbert, DESS, Graftdijk, MOC, SSV, Sporting Andijk, WBSV en Zwaagdijk. We zitten dus niet meer in de "Amsterdamse" poule, dat heeft zo zijn voordelen. Opvallend is dat het met 11 clubs een kleine poule is. Slechts 10 thuiswedstrijden dus, en in ieder geval, statistisch gezien, een grotere kans om een prijs in de wacht te slepen.

Berichtgeving Schalke04 Auf Tournee

Update woensdag 27 juni 13.00uur
 
Inmiddels hebben al een groot deel van de ouders/deelnemers zich bij ons gemeld. We hebben de namen van de deelnemers toegevoegd aan onze lijst 'gedupeerden'.
Ook hebben wij onderstaand bericht van Schalke04 ontvangen.
 
Hierin legt Schalke04 uit dat Sporting Events, de organisator van het evenement, zich niet aan de gemaakte afspraken heeft gehouden en niet aan hun verplichtingen jegens Schalke04 hield. De maatregel van Schalke04 om daarop de licentie, die Sporting Events het recht gaf om de naam Schalke04 Auf Tournee te gebruiken, in te trekken.
 
Volgens
lees het volledige nieuwsbericht

Zondag 17 juni start de looptraining

Zondag 17 juni start de looptraining

Nog een paar dagen en dan is het zover: de looptraining gaat weer van start.

Hoewel het voetbalseizoen voor de jeugd is afgesloten zitten we niet stil. Net als voorgaande jaren verzorgt Peter IJsbrandij en een team van vrijwilligers komende maanden weer diverse looptraingen voor de jeugd van vv Berkhout, de begeleiders en trainers. Maar ook de ouders zijn natuurlijjk van harte welkom.

Het doel is fit blijven....en grenzen verleggen.

De looptrainingen zijn elke zondag om 10uur.

Aanmelden is niet nodig.

Dus tot zondag!

 

TIP: zorg voor goede loopschoenen. 

lees het volledige nieuwsbericht

Berkhout krijgt zaalvoetbal-afdeling

Berkhout krijgt zaalvoetbal-afdeling

Dit kunnen we zonder overdrijven een historisch moment noemen in de geschiedenis van voetbalvereniging Berkhout. We hebben een team ingeschreven bij de KNVB voor de zaalvoetbalcompetitie. Initiator van dit geheel is Daniel Piet. Zijn bedrijf HydroThane wordt ook sponsor van dit zaalvoetbalteam. Na de zomerstop wordt dus de eerste officiele zaalvoetbalwedstrijd gespeeld door Berkhout.  Deze wedstrijd zal te zijner tijd gewoon in ons wedstrijdprogramma staan (op de site en op de app), maar we zullen er tegen die tijd extra de aandacht op vestigen. Bij zo'n historisch moment hoort immers ook een groot publiek.

lees het volledige nieuwsbericht
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1