Welkom op de website van v.v. Berkhout
Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Bouwbedrijf Entius http://www.torenschouw.nl BOL Schilderwerk.JPG Rabobank Dick de Wit Totaal.JPG Deen Jeugdsponsor Actie Bregman Berkhouse.JPG http://www.bakkerijstevers.nl http://www.ovmdeveenhoop.nl http://www.zomooifotografie.nl http://www.projectdirect.nl Dap Consulting BV Gerard Bakker.JPG http://www.kramerkeukens.nl http://www.mofix.nl Het Slaaphuys Stuck in the cage http://www.warmteservice.nl http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl http://www.hydrowest.nl Slond Letselschade Expertise Rob Vlaar Autoschade http://www.looscacao.com http://www.taxatheek.nl Oos Joos Kruid en Dier Frank Keizer.JPG Brandhoff BV https://www.ruiterdakkapellen.nl Floris Autos Hummel http://www.leektulips.nl http://www.cafederidder.eu http://www.garagepronk.nl Dierenkliniek Van kop tot staart Mark de Meier in architects http://www.autobedrijfvanstraalen.nl Timmerbedrijf Boots http://www.hoekbouma.nl Breider Tuinmachines 2 BPMB Dekker Elektrotechniek Timmermans.JPEG Zicht Timmerbedrijf John de Lange Geomechanica BV Mabi http://www.braasenpartners.nl http://www.eetcafe70.nl Amberrosia Rove Horecagroothandel http://www.drukkerijklaassen.nl Multimate_logo_fc_NIEUW http://www.trenshoeve.nl Keurslagerij Marc de Meijer Garage Bierhaalder http://www.avenhorndesign.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl Master Carpenters De weerd media Meilink Fortune Hot Drinks http://www.loosbetonvloeren.nl RaySem.JPG Chinees Restaurant Azie Loonbedrijf theo-de-wit http://www.koemanberkhout.nl Carrosseriebedrijf J. Stam A.J. Beemsterboer http://www.heicombinatiesps.nl http://www.ootjekonkel.nl Installatiebedrijf BOT.JPEG Huyssteede.PNG Mosign Dierenhotel Juco.JPG http://www.allesvooruwvijver.nl Duijn Teamsport

Voor 50 euro per jaar bent u ook een

Vriend van Berkhout

 

 

Nieuws

Kantinebeheer en Schoonmaakdienst

Kantinebeheer en Schoonmaakdienst

Een aantal jaren geleden sprongen Gerrit Schuijtemaker en Gerard Bitter in het gat dat was ontstaan nadat Peter Kroon als voorzitter begrijpelijkerwijs afscheid wilde nemen van het kantinebeheer. Dat was toen uit pure clubliefde!  Beide toppers gaven toen reeds aan dat ze het geen probleem zouden vinden als er ooit weer nieuwe liefhebbers zouden opstaan. Dat is nu het geval. Yvonne van den Berg en bestuurslid Ingrid Wentink hebben aangegeven dat zij samen het nieuwe beheerdersduo willen vormen vanaf het volgende seizoen.

Het beheer van de kantine zal ook worden losgekoppeld van de schoonmaakdienst. Dit heeft tot gevolg dat we

lees het volledige nieuwsbericht

Westfriesland Cup gestart / finales in Berkhout!

Westfriesland Cup gestart / finales in Berkhout!

Ook dit jaar wordt door scheidsrechtersvereniging COVS Westfriesland weer een toernooi om de Westfriesland-Cup georganiseerd. In het verleden was dit een toernooi voor de eerste elftallen, de laatste jaren voor de jeugd en dit jaar voor het eerst ook door de meiden.  De drie categoriën zijn: JO13/14, JO15 en MO15. Op de site van de COVS kunt u de uitslagen, standen en het programma vinden.  

De finales van de JO13/JO14 en de JO15 worden op vrijdag 2 juni verspeeld bij ons!  Dit worden Champions Leaque taferelen op Sportpark De Wenken. En wat zou het mooi zijn als er een Berkhout-team deze finale haalt!

lees het volledige nieuwsbericht

Coordinatoren gezocht voor de jeugd

Coordinatoren gezocht voor de jeugd

Om ook in de toekomst slagvaardig te kunnen zijn voor onze voetballende jeugd hebben we de Jeugdcommissie onlangs uitgebreid met coördinatoren voor de specifieke doelgroepen Pupillen, Junioren en Meisjes. Deze coördinatoren zijn het gezicht voor de ouders, de ogen en oren op het veld en het eerste aanspreekpunt voor alles wat zich binnen de specifieke leeftijdsgroep afspeelt.

Voor de Meisjes heeft Dirk-Jan Schuijtemaker de rol van coördinator op zich genomen. Voor onze Pupillen en Junioren zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die komend seizoen invulling willen geven aan deze nieuwe rol binnen de

lees het volledige nieuwsbericht
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com

Berkhout 1 Thuis

Donderdag 24/08 - 19.00
St. George

Balsponsor
Koggencup

PROGRAMMA BERKHOUT 1