Welkom op de website van v.v. Berkhout
2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Hummel Het Slaaphuys http://www.drukkerijklaassen.nl Rob Vlaar Autoschade http://www.koemanberkhout.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl BOL Schilderwerk.JPG http://www.ovmdeveenhoop.nl http://www.zomooifotografie.nl Keurslagerij Marc de Meijer BPMB Fortune Hot Drinks http://www.kramerkeukens.nl Huyssteede.PNG Bouwbedrijf Entius Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl https://www.ruiterdakkapellen.nl http://www.ootjekonkel.nl Mabi Installatiebedrijf BOT.JPEG http://www.looscacao.com http://www.autorijschoolsabrinapost.nl Slond Letselschade Expertise Loonbedrijf theo-de-wit Dierenhotel Juco.JPG http://www.trenshoeve.nl in architects http://www.rijschoolbobkoning.nl RaySem.JPG Dap Consulting BV Mosign http://www.warmteservice.nl Breider Tuinmachines 2 Duijn Teamsport Stuck in the cage http://www.leektulips.nl Geomechanica BV Oos Joos http://www.garagepronk.nl http://www.taxatheek.nl Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.projectdirect.nl A.J. Beemsterboer Master Carpenters Floris Autos Timmermans.JPEG Gerard Bakker.JPG Brandhoff BV http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl Meilink http://www.braasenpartners.nl Dekker Elektrotechniek http://www.cafederidder.eu Multimate_logo_fc_NIEUW Rabobank Timmerbedrijf Boots Dierenkliniek Van kop tot staart Kruid en Dier Frank Keizer.JPG Zicht Bregman Garage Bierhaalder http://www.mofix.nl Stam Avenhorn 2.PNG Deen Jeugdsponsor Actie http://www.loosbetonvloeren.nl De weerd media http://www.eetcafe70.nl http://www.avenhorndesign.nl Berkhouse.JPG http://www.allesvooruwvijver.nl http://www.hoekbouma.nl http://www.hydrowest.nl http://www.torenschouw.nl

Voor 50 euro per jaar bent u ook een

Vriend van Berkhout

 

 

Nieuws

Tegenstanders competitie en beker

Tegenstanders competitie en beker

Een verrassende en opvallende indeling van de competitie. Voor het eerst sinds mensenheugenis zit het vlaggenschip in een poule waarbij elke tegenstander zich bevindt in zuidelijke richting. Maar liefst vijf tegenstanders komen uit Amsterdam. De reistijd naar deze clubs zal wel meevallen. We hopen dat hetzelfde geldt voor de sterkte van deze, voor ons onbekende, clubs. De ambitie is immers om dit seizoen te promoveren naar de vierde klasse.

HIeronder alle tegenstanders op een rijtje:

 Adelbert  Egmond Binnen
 Buiksloot  Amsterdam
 DEVO
lees het volledige nieuwsbericht

Nieuwe app Wedstrijdzaken !!!

Nieuwe app Wedstrijdzaken !!!

Vorige week hebben wij naar alle leden een email verstuurd over de nieuwe knvb-app Wedstrijdzaken. Indien u deze mail NIET heeft ontvangen (controleer ook uw spam-box) betekent dit dat uw (juiste) emailadres ontbreekt in onze ledenadministratie.

Als dit voor u geldt:  stuur een email naar vvberkhout@ziggo.nl zodat de secretaris uw emailadres kan toevoegen aan de ledenadministratie.  Graag ontvangen wij dan ook gelijk uw mobiele telefoonnummer. 

Uw registratie met emailadres is noodzakelijk voor het gebruik van de nieuwe app Wedstrijdzaken en de vernieuwde app Voetbal.nl.

lees het volledige nieuwsbericht

Voorbereidingsperiode selectie

Voorbereidingsperiode selectie

In het vorige nieuwbericht, de voorbeschouwing op het nieuwe seizoen, stond dat de sportieve ambitie voor Berkhout 1 helder is. Promotie naar de vierde klasse is het grote doel. Bij een dergelijke ambitie hoort een gedegen voorbereidingsperiode zodat de kans op een succesvolle start van de competitie groot is. Op deze pagina vindt u het complete programma van de voorbereiding. Maar eerst nog even rust.  Ook belangrijk.

lees het volledige nieuwsbericht

Inzameling kleding en frituurvet

Inzameling kleding en frituurvet

Misschien was het u al opgevallen dat sinds een paar maanden de groene kledingcontainer niet meer op ons sportpark staat. Het was voor de organisatie niet meer rendabel om de container bij onze vereniging aan te houden.  Dat had natuurlijk alles te maken met de succesvolle kledinginzameling door de Geert Holle School.  Inmiddels heeft de rolemmer voor frituurvet eenzelfde lot ondergaan,  ook deze is verwijderd wegens een te beperkte aanlevering.

Het seizoen voor de jeugd zit er op

Het seizoen voor de jeugd zit er op

Het voetbal seizoen voor de jeugd zit er bijna op. Traditiegetrouw sluiten we het voetbalseizoen voor de jeugd altijd af met de Sport & prestatiedag. Hierbij doorloopt de jeugd diverse onderdelen doorloopt en zichtbaar wordt hoe een speler zich het afgelopen seizoen persoonlijk heeft ontwikkeld. Daar is sinds vorig jaar aansluitend een nieuw evenement bij gekomen: ‘de kampeernacht’.

Sport & prestatiedag

Het was een warme, maar zeer gezellige dag op ons Sportpark. Om half tien startten de jongsten pupillen met het inwerpen, slalom, afwerken, doelschieten en het drijven en dribbelen met de bal. De oefeningen

lees het volledige nieuwsbericht

Looptraining Jeugd start vanaf 11 juni

Looptraining Jeugd start vanaf 11 juni

Net als voorgaande jaren heeft Peter IJsbrandij aangeboden tijdens de zomervakantie extra looptrainingen te geven. Zo blijft onze jeugd in top-conditie.

De looptraining start zondag 11 juni om 10uur ​en wordt gegeven op de beschikbare ruimte op ons Sportpark. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Dat het volgen van de looptraining tijdens een wedstrijd het verschil kan maken blijkt wel uit het grote aantal teams dat dit seizoen (bijna) kampioen is geworden. Juist wanneer de tegenstander op het eind van de wedstrijd moe is, dan heeft Berkhout nog net wat energie over om het af te kunnen maken. Meer

lees het volledige nieuwsbericht

Coordinatoren gezocht voor de jeugd

Coordinatoren gezocht voor de jeugd

Om ook in de toekomst slagvaardig te kunnen zijn voor onze voetballende jeugd hebben we de Jeugdcommissie onlangs uitgebreid met coördinatoren voor de specifieke doelgroepen Pupillen, Junioren en Meisjes. Deze coördinatoren zijn het gezicht voor de ouders, de ogen en oren op het veld en het eerste aanspreekpunt voor alles wat zich binnen de specifieke leeftijdsgroep afspeelt.

Voor de Meisjes heeft Dirk-Jan Schuijtemaker de rol van coördinator op zich genomen. Voor onze Pupillen en Junioren zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die komend seizoen invulling willen geven aan deze nieuwe rol binnen de

lees het volledige nieuwsbericht
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com

Berkhout 1 Thuis

Donderdag 24/08 - 19.00
St. George

Balsponsor
Koggencup

PROGRAMMA BERKHOUT 1