Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 28-07
Kantinedienst zondag 29-07
Schoonmaak maandag 23-07

Sport- en Prestatiedag

Let op: de groepsindeling is 25 mei bijgewerkt. Teams en startijden kunnen gewijzigd zijn!

 

Wat ooit begon als een ideetje is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement ter afsluiting van het voetbalseizoen voor de jeugd: de Sport & Prestatiedag. En dit jaar is het alweer de 18de eiditie van dit sportieve evenement!

Op de Sport & Prestatiedag staat de prestatie van de individuele speler centraal. Op een parcours van nauwkeurig uitgezette oefeningen laat de speler zien hoe hij zich het afgelopen jaar op het gebied van techniek, snelheid en inzicht heeft ontwikkelt. Allemaal vaardigheden die iemand een goede voetballer maken.

De prestaties op deze dag worden vastgelegd in een score. De score wordt opgenomen op een diploma dat de jeugdleden na afloop mee naar huis krijgen. De prestaties van de jaren daarvoor staan ook nog op het diploma zodat de vooruitgang door de jaren heen makkelijk is in te zien.

 

 

De Sport- & Prestatiedag wordt dit jaar gehouden op zaterdag 2 juni 2018. Het programma ziet er in hoofdlijnen als volgt uit:

09:00 Ons sportpark De Wenken is geopend voor spelers en publiek...
09:30 De jongste gaan van start met de eerste oefeningen....
12:00 De strijd om de Penalty Bokaal...
13:00 Vervolg Sport & Prestatiedag...
15:00 Tijd voor het laatste rondje; de kantine gaat sluiten...

 

Onderaan op deze pagina in het bestand 'groepsindeling S&P-dag 2018' vind je de indeling van de groepen. De starttijden van elke groep is daarbij aangegeven.

Voor de vrijwilligers die ons helpen om er een geslaagde dag van te maken staat in het document Indeling Spelbegeleiders de indeling bij de spelonderdelen.

En wil je de oefeningen nog eens rustig nalezen? Download dan onderstaand document 'Oefeningen S&P'. Hierin staan alle oefeningen en waar je zoal op moet letten uitgelegd.

 

We rekenen zoals altijd op prachtig weer, plezier voor de deelnemende jeugd en hun ouders en een fantastische sfeer op ons mooie sportpark.

 

 

 

Download of bekijk PDF
Indeling spelbegeleiders Sport & Prestatiedag 2018 Indeling spelbegeleiders Sport & Prestatiedag 2018
Indeling spelbegeleiders Sport & Prestatiedag 2018
Download of bekijk PDF
Oefeningen S&P Oefeningen S&P
Alle oefeningen van de S&P op een rijtje, met de bijbehorende toelichting.
Download of bekijk PDF
Groepsindeling S&P-dag 2018 Groepsindeling S&P-dag 2018
Groepsindeling S&P dag 2 juni 2018
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1