Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl http://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign

Teamindeling

De voorlopige teamindeling voor het seizoen 2017/2018 is bekend. U vind deze in het document dat u hieronder kunt downloaden.

Heeft u inhoudelijke vragen, neem dan contact op met de betreffende coordinatoren. De contactgegevens zijn in het document vermeld.

 

We zijn erg blij dat het de charme van een kleine voetbalvereniging toch weer is gelukt om in alle leeftijdscategorien een team te formeren. We hebben volgend seizoen zelfs twee MO15 teams die we laten uitkomen in de competitie. Daarbij moet wel gezegd worden dat enkele spelers in dit team nog erg jong zijn en we alles op alles moeten zetten om de kracht en de voetbaltechniek op peil te brengen om de strijd aan te kunnen gaan. Maar met goede training en begeleiding gaat dit zeker lukken.

Nieuw is ook dat de JO8 en JO9 in de nieuwe spelvorm zullen spelen: 6 tegen 6. Ze spelen op een kwart-veld. Er zal geen scheidsdsrechter aan te pas komen; de kinderen moeten het spel zelf regelen. Mochten ze er niet uit komen, dan is er een spelbegeleider die de kinderen dan kan helpen. De gedachtte achter deze nieuwe spelvorm is dat het plezier in het spel voorop komt te staan. De (goedbedoelde aanwijzingen van de) ouders en hun (persoonlijke) ambities staan op de 2de plaats. Meer hierover vind u op de website van de KNVB.

 

Zonder vrijwilligers kan onze voetbalvereniging niet bestaan. Voor enkele posities zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Veelal horen we van ouders dat ze 'geen verstand hebben van voetbal", maar dat wil niet zeggen dat u niet kunt helpen. Coachen gaat bijvoorbeeld ook om het creeren van vertrouwen, samenwerking en het delen van teleurstellingen. Dit is net zo belangrijk als het aansturen van een opstelling en tactiek.

Wilt u ook iets betekenen voor onze voetbalclub, laat het ons dan weten. We kunnen alle hulp goed gebruiken.
 
Download of bekijk PDF
Voorlopige Teamindeling 2017/2018 Voorlopige Teamindeling 2017/2018
Voorlopige teamindeling 2017/2018.
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Zondag 22/04 - 14.00
SSV 1

Balsponsor
Gerard Bakker Timmerwerken

PROGRAMMA BERKHOUT 1