Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign

 

Leverancier

Al jarenlang is Duijn Teamsport te Zwaag onze vaste leverancier van alle kleding van Berkhout. Naast het leveren van alle kleding uit het kledingplan kunnen de leden ook bij Duijn Teamsport terecht voor onze webshop.  Uitgaven die via de webshop zijn gedaan, vloeien voor een deel terug naar de clubkas.  Duijn Teamsport kan daarom echt beschouwd worden als onze strategische partner op het gebied van kleding (en andere voetbalbenodigdheden).

 

 

 

Kledingplan

Vanaf het seizoen 13/14 is bij Berkhout een kledingplan ingevoerd. Hieronder kunt u alle informatie lezen aangaande dit kledingplan.

 

De opzet van het kledingplan

Centraal in het kledingplan staat de gedachte dat de beschikbaarheid van kleding losgekoppeld moet zijn van de aanwezigheid van sponsors. In het kledingplan wordt daarom voor ieder lid kleding aangeschaft door de vereniging. Deze kleding is en blijft in eigendom van de vereniging. Ieder lid ontvangt van de vereniging de kleding in bruikleen. Tegenover het bruikleen van de kleding staat een jaarlijkse financiële bijdrage.

 

De jaarlijkse bijdrage

Uitgangspunt bij het bepalen van de jaarlijkse bijdrage van de leden is de afschrijvingsperiode van de kleding.  De verwachte levensduur van een shirt is 4 jaar. De verwachte levensduur van een broek en van de sokken is 3 jaar.  In de gemiddelde afschrijvingsperiode (circa 4 jaar) dient er een bedrag opgebouwd te worden dat kostendekkend is voor de aanschaf van een compleet nieuw tenue. Op basis van het bovenstaande gelden voor het seizoen 2016/2017 de onderstaande bijdragen:

  • Senioren, Veteranen, Dames                 € 20, -
  • Junioren, Pupillen                                   € 17,50

Een wijziging in de aanschafprijs van de kleding zou de aanleiding kunnen zijn tot het wijzigen van de jaarlijkse eigen bijdrage.  Een wijziging van de jaarlijkse bijdrage dient te worden goedgekeurd op de Algemene Ledenvergadering.

De bijdrage voor het kledingplan wordt gelijktijdig en tezamen met de reguliere contributie geïncasseerd door de penningmeester, bij voorkeur via automatische incasso.

 

Welke leden vallen er onder het kledingplan?

Het kledingplan geldt voor alle voetballende leden. Er is slechts één uitzondering. Dit betreft de F-pupillen die starten in de voorjaarscompetitie. Voor hen is er teamkleding beschikbaar dankzij de Vrienden van Berkhout.

 

De kleding

De kledingstukken die door de vereniging in bruikleen wordt gegeven aan de leden zijn de onderstaande:

  • een voetbalshirt met Berkhout-logo (alleen voor de selectie met rugnummer)
  • een voetbalbroek met Berkhout-logo
  • een paar voetbalsokken
  • voor keepers: een volledige keepersuitrusting inclusief handschoenen
  • een gele aanvoerdersband

Per team wordt er tevens een teamtas beschikbaar gesteld. 

DE TRAININGSJACKS VALLEN NIET ONDER HET KLEDINGPLAN

 

Het reglement

De sponsorcommissie is verantwoordelijke voor een correcte en succesvolle uitvoering van het kledingplan. Daartoe heeft de sponsorcommissie een reeks van spelregels opgesteld voor alle betrokkenen bij het kledingplan.  Dit reglement staat ook op het gelamineerde formulier dat in elke teamtas is gedaan.

 

Download of bekijk PDF
Reglement kledingplan Reglement kledingplan
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1