Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl http://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign

Bestuursreglement Privacy

Voetbalvereniging Berkhout hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Voetbalvereniging Berkhout houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als voetbalvereniging Berkhout zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

 

Verwerking van persoonsgegevens van leden

Persoonsgegevens van leden worden door voetbalvereniging Berkhout verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Leden administratieve doeleinden
  • Financieel administratieve doeleinden
  • Communicatieve doeleinden
  • Uitvoering kledingplan

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De lidmaatschapsovereenkomst

Voor de bovenstaande doelstelling(en) vraagt voetbalvereniging Berkhout de volgende persoonsgegevens van u :

  • Achternaam
  • Roepnaam
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Geslacht
  • Legitimatie (vanaf 14 jaar)
  • Legitimatienummer (vanaf 14 jaar)
  • Postcode
  • Straatnaam
  • Huisnummer
  • Woonplaats
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Mobiel nummer
  • IBAN
  • Kledingmaat

Uw persoonsgegevens worden door voetbalvereniging opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende het lidmaatschap en daarna alleen in de ledenadministratie voor maximaal 2 jaar.

 

Verwerking van persoonsgegevens van kantinemedewerkers zondag

Persoonsgegevens van kantinemedewerks zondag worden door voetbalvereniging Berkhout verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Bijhouden van de IVA-registraties
  • Communicatie

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De Drank- en Horecawet

Voor de bovenstaande doelstelling(en) vraagt voetbalvereniging Berkhout de volgende persoonsgegevens van u :

  • Voornaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Geboortedatum

Uw persoonsgegevens worden door voetbalvereniging opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Tot aan beeindiging van het vrijwilligerswerk

 

Verwerking van persoonsgegevens van werknemers

Persoonsgegevens van werknemers worden door voetbalvereniging Berkhout verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Uitvoering geven aan de arbeidsovereenkomst.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De arbeidsovereenkomst.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan voetbalvereniging Berkhout de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Geboortedatum;
  • Salarisgegevens;
  • Kopie ID;
  • BSN-nummer;
  • Bankgegevens.

Uw persoonsgegevens worden door voetbalvereniging Berkhout opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

 

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de internetomgeving van de ledenadministratie (Sportlink)
  • Het registreren van het lidmaatschap bij de overkoepelende sportbond (KNVB)

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

 

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

 

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

 

Bewaartermijn

Voetbalvereniging Berkhout bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

 

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens voetbalvereniging Berkhout van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

 

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

 

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Wij wijzen u erop dat u altijd de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de onderstaande link: 

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Vragen

Als u naar aanleiding van onze Privacy policy  nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

 

Contactgegevens

Voetbalvereniging Berkhout
Kerkebuurt 177a
1647 ME  Berkhout

secretaris@vvberkhout.nl

 

 

 

 

Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Zondag 27/05 - 14.00
St. Adelbert 1

Balsponsor
Jan & Jenny Steenhart

Balsponsor
Kai Fokkema

PROGRAMMA BERKHOUT 1