Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl http://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 26-05
Kantinedienst zondag 27-05
Schoonmaak maandag 28-05

Nieuws

100 goals en nacompetitie !!

100 goals en nacompetitie  !!

Het is een feit. De nacompetitie is behaald. Felicaties voor Berkhout 1 en de technische staf.  Het is een terechte beloning voor een seizoen met uitstekende prestaties op het veld.

Het gelijke spel tegen Sporting S mocht er ook zijn. Berkhout kwam op een 0-2 en 1-3 achterstand. Dit werd niet veroorzaakt door de kermis, Sporting S heeft gewoon een prima ploeg. Dankzij een uitstekende wedstrijdmentaliteit wist Berkhout op gelijke hoogte (3-3) te komen. De gelijkmakende derde goal werd een historisch doelpunt. Nooit eerder is het Berkhout 1 gelukt om 100 competitiegoals te maken. Onze felicitaties aan Danny Kerkenaar, de maker van het 100e doelpunt, dat werd voorbereid door Lex Palenstijn. Het gerucht gaat dat Danny inmiddels een tattoo heeft laten zetten als aandenken aan dit mooie moment.  De felicitaties behoren natuurlijk ook gewoon te worden gegeven aan alle anders spelers. Voetbal is en blijft een teamsport!

Nacompetitie dus. De eindstand is bepalend voor de positie in het nacompetitieschema. Een tweede plaats is nog steeds mogelijk maar eerlijk gezegd is de kans vele malen groter dat we derde worden in de eindstand. We spelen dan op zondag 10 juni een uitwedstrijd tegen de nummer 10 uit poule 4G. Een blik op die poule leert dat de kans het grootst is dat T.O.G. uit Amsterdam de tegenstander gaat worden. Kleinere kanshebbers zijn Sporting Almere en 's Graveland. Bij winst volgt een thuiswedstrijd op zondag 17 juni, deze wedstrijd is dan beslissend voor promotie. Na de laatste speelronde op 27 mei is alles definitief bekend. Maar aanstaande zondag eerst uit naar de Eendracht '82, dat waarschijnlijk dan reeds officieel kampioen is.


Nieuwsdatum: 15-05-2018
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Zondag 27/05 - 14.00
St. Adelbert 1

Balsponsor
Jan & Jenny Steenhart

Balsponsor
Kai Fokkema

PROGRAMMA BERKHOUT 1