Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl http://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 26-05
Kantinedienst zondag 27-05
Schoonmaak maandag 28-05

Nieuws

Bestuursberichten

Bestuursberichten

En weer werd er gewonnen door ons eerste team. Een mooie reeks overwinningen heeft ons tot de derde plaats op de ranglijst gebracht, met volop uitzicht op een prijs. De resterende wedstrijden van het eerste worden spannende en beslissende wedstrijden. De doelpuntenteller blijft ook maar doorlopen. Die teller staat nu op 93. Nog 7 te gaan en er wordt historie geschreven. De wedstrijdpunten zijn natuurlijk wel veel belangrijker! 
Pas na de allerlaatste competitiewedstrijd op 27 mei kan worden bekeken hoe het schema van de nacompetitie er precies uit zal zien. Die is namelijk afhankelijk van de eindstand van de competitie. Het is en blijft een ingewikkeld verhaal.

Die laatse competitiewedstrijd (op 27 mei dus, tegen St. Adelbert) zal hopelijk extra veel publiek op De Wenken aanwezig zijn. Deze middag wordt er namelijk een veteranenmiddag georganiseerd. Iedereen die ooit in de veteranen van Berkhout heeft gevoetbald, heeft vorige week een uitnodiging ontvangen. Op het programma koffie met gebak, de ontknoping van Berkhout 1, culinaire verwennerij van cateraar Jos Klaver, eventueel walking football en uiteraard het ophalen van herinneringen uit die goede oude tijd.

Het B-veld is inmiddels ingezaaid door de gemeente. Dit brengt enkele praktische organisatorische gevolgen met zich mee. We zullen nog een aantal weken het trainingsveld gebruiken als speelveld voor de jongste jeugd. Net als hoe het vroeger altijd was. Over een aantal weken mogen we trouwens ook het trainingsveld niet meer gebruiken. Dan zal alles op het A-veld plaats moeten vinden en zal een speeldag wel wat langer gaan duren bij een vol programma.
Voor de trainingen zouden we graag zien dat er geen partijvormen worden gedaan in de breedte van het veld. De kans dat er ballen op het B-veld belanden moet geminimaliseerd worden. We vragen alle betrokkenen begrip voor deze tijdelijke situatie. Laten we vooral blij zijn dat we volgend jaar een vernieuwd B-veld hebben!

Voor de kantine zijn we druk doende om een nieuwe inventaris te vergaren. Lang leve marktplaats. We hebben echt al een aantal dingen aangeschaft die gegarandeerd een compleet nieuwe aanblik opleveren. De onthulling volgt in het nieuwe seizoen. Het assortiment in de kantine is al wel wat veranderd. Geheel in lijn met de maatschappelijke trend zijn er meerdere soorten gezonde (sport)dranken en sportwaters te koop. Tot nu toe worden deze goed verkocht.
De vraag naar de mogelijkheid om te pinnen wordt dusdanig groot dat we besloten hebben om de benodigde apparatuur aan te schaffen. De jeugd heeft veelal geen contant geld meer bij zich. Tijden veranderen, en hierin willen wij mee.

Binnenkort wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Momenteel zetten wij de stappen die nodig zijn om aan deze verordening te voldoen. Dit alles om uw privacy te beschermen. Ook op dat gebied, veranderen de tijden, en hierin moeten wij mee.

Laat ik afsluiten met een mooi voetbalbericht. Het komt niet vaak voor dat een speler of speelster van Berkhout wordt uitgendodigd door de KNVB. Maar Lynsey Spoelder heeft toch echt een uitnodiging ontvangen. Gefeliciteerd Lynsey en succes op deze KNVB-trainingen.

Rene.

 


Nieuwsdatum: 23-04-2018
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Zondag 27/05 - 14.00
St. Adelbert 1

Balsponsor
Jan & Jenny Steenhart

Balsponsor
Kai Fokkema

PROGRAMMA BERKHOUT 1