Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 28-07
Kantinedienst zondag 29-07
Schoonmaak maandag 23-07

Nieuws

De eerste maand

De eerste maand

Begin oktober, de eerste voetbalmaand is achter de rug. Tijd voor enkele bevindingen, te beginnen met ons eerste elftal. Na een lange voorbereidingsperiode met wisselende resultaten was Graftdijk de eerste tegenstander. Dat bleek beter in het verzilveren van kansen dan Berkhout. De wedstrijd werd jammerlijk verloren met 5-2. Afgelopen zondag werd Jisp slachtoffer van de dadendrang van het eerste, het werd maar liefst 5-0.  Voor de winnaars van het Minuten Scoren betekende dit een bedrag van 12 euro per persoon. De hoofdprijs is dit seizoen namelijk verhoogd van 48 naar 60 euro.

De bezetting van de senioren is krap, met uitzondering van de veteranen. Ook op hen wordt een beroep gedaan door de lagere elftallen. Markant is dat zowel deze week als vorige week een veteraan tot de doelpuntenmakers van het derde gerekend kon worden. De krapte maakt het noodzaak om elkaar onderling te helpen. Het voorkomen van 'makkelijke afzeggingen' helpt ook natuurlijk. De geleiders wordt bij deze verzocht om volop gebruik te maken van de (vele) gastspelers.

Vanaf deze plaats willen we iedereen nogmaals op het hart drukken om goed kennis te nemen van het boekje met de vrijwilligersindeling. Het doet ons pijn te constateren dat het de afgelopen maand al meerdere keren fout is gegaan omdat iemand niet of niet goed heeft gekeken. Dit gaat altijd ten koste van anderen die het vervolgens moeten oplossen.

Wat kantinezaken betreft is er nog iets wat blijkbaar extra aandacht behoeft. We hebben besloten om op de zaterdagmiddag ook 'de keuken' open te doen. De apparatuur is aanwezig, de voorraad is aanwezig en de personele bezetting is aanwezig. Een uitgelezen mogelijkheid om de omzet in de kantine te bevorderen.  Graag uw medewerking hierbij.

De afgelopen maand was ook de eerste maand waarin we gebruik dienden te maken van de app wedstrijdzaken. Uiteraard vergde dit enige gewenning, maar nu is de algemene teneur toch positief. Het enige onhandige aspect is voor de scheidsrechter die de pascontrole wil uitvoeren. Om te vermijden dat hij met zijn mobiele telefoon het veld op moet, is hij min of meer gedwongen om dit bij de kleedkamer(s) te doen.

Veel spelers gebruiken de app Voetbal.nl.  Deze app is direct gekoppeld aan de ledenadministratie van de club en van de KNVB.  In deze app kunnen leden zelf hun gegevens wijzigen. Ook het wijzigen van uw pasfoto (die op de digitale spelerspas staat) is mogelijk.  Deze laatste mogelijkheid staat open tot 1 november.  Zorg er svp voor dat u voor die tijd een actuele foto (geen onduidelijke foto of onzinfoto) heeft geupload. Ook verzoeken wij alle leden om de zichtbaarheidsinstellingen in te stellen op 'normaal' of 'beperkt'.

Last but not least: aanstaande vrijdag is de jaarvergadering van onze club.  Het bestuur legt daarin verantwoording af over het afgelopen seizoen.  Daarnaast is er volop ruimte op actuele kwesties aan te kaarten.  Het kunstgras staat apart op de agenda.  Komt het er nou wel of niet?  Vrijdagavond hoort u het antwoord.  Tenslotte zal er gepaste aandacht zijn voor Frank Bisschop. Na 13 jaar zwaait Frank af als bestuurslid.  Genoeg redenen om te komen lijkt ons.  Klik hier voor de bijbehorende documenten.


Nieuwsdatum: 02-10-2017
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1