Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 28-07
Kantinedienst zondag 29-07
Schoonmaak maandag 23-07

Nieuws

Diverse bestuurszaken....

Diverse bestuurszaken....

Op de Nieuwjaarsreceptie werd de wens uitgesproken dat er snel een einde zou komen aan de lange reeks afgelastingen van wedstrijden en trainingen. Daar is bijzonder weinig van terecht gekomen. De winter bracht barre kou en bevroren velden. Zelfs vorige week, nota bene medio maart, wederom een voetballoos weekend op Sportpark De Wenken. Een jammerlijke situatie voor onze leden, waar niemand wat aan kan doen natuurlijk. Daarnaast ziet ook de penningmeester met lede ogen aan dat de inkomstenstroom nogal beperkt is.

Berkhout 1 is nog volop in de race voor een periodetitel. De derde periode is voor de in de eindstand hoogst genoteerde club zonder periodetitel. Het behouden van de huidige vierde plek in de stand zal hiervoor waarschijnlijk toereikend zijn. Het is nog wat voorbarig om het schema van de nacompetitie met u door te nemen. Het is nog een lange weg, laten we daar maar bij houden nu.

Weliswaar dus weinig activiteiten binnen de lijnen maar dat neemt niet weg dat er daar buiten van alles gebeurt. Ik wil een aantal zaken noemen.

De gemeente is begonnen met het grote project op het B-veld, dit alles in nauw overleg met Cees Bijman. De bomen en bossages zijn voor een groot deel verwijderd. In de aankomende maanden wordt het veld (de grasmat + onderlaag) gerenoveerd, wordt een deel van het hekwerk verwijderd, worden er stelconplaten geplaats ter vervanging van schelpenpaden en wordt er aan de westzijde een nieuwe haag geplant. Naar verwachting in augustus zal het B-veld tenslotte worden voorzien van 6 lichtmasten met LED-verlichting. Ook de verlichting van het trainingsveld zal dan worden vervangen door LED-verlichting.

De kunststofplaten voor de vernieuwing van het boardingveld zijn besteld en worden binnenkort geleverd. Frank Bisschop, uit het bestuur maar zeker nog zeer actief, coordineert dit project. Daarbij heeft Ed Oud zich bereid getoond om een montage-team te formeren. Het monteren is nog een flinke klus, dus meld u aan bij Ed als u hierbij wilt helpen.

Wanneer u volgend seizoen de kantine binnenkomt, zal de aanblik compleet anders zijn. De bedoeling is dat er in de kantine voor elke leeftijdscategorie een geschikte zitgelegenheid is en dat het interieur een modernere uitstraling zal krijgen. Er is reeds een eerste partij nieuwe meubelen aangeschaft, uiteraard voordelig via Marktplaats. Het is horeca-vakman Jos Klaver die ons hierbij met raad en daad ondersteunt.

Uiteraard is de blik ook reeds gericht op het volgende seizoen wat voetbal betreft. Denk hierbij aan de samenstelling van de teams, de training en begeleiding en het invullen van vacatures die gaan ontstaan. Met name bij de jeugdafdeling zullen er enkele nieuwe mensen nodig zijn om alle taken te bemensen. Later meer hierover.....of wellicht wordt u binnenkort persoonlijk benaderd.

Wij raden het u af om te stoppen met voetballen, maar als dat toch het geval is, meld het dan zo snel mogelijk aan onze secretaris (en lever de in bruikleen verkregen voetbaltas in).

De sponsorcommissie heeft de ontstane vacatures trouwens al opgevuld met het 'aantrekken' van Ralph Bitter en Peter de Wit. Zij waren dus ook betrokken bij de geslaagde sponsoravond bij Ruiter Dakkapellen / De Kozijnenfabriek. Wij wensen Ralph en Peter veel succes in hun werkzaamheden.

Tot zover. Graag tot ziens op of rond onze velden. Het zal dit weekend toch wel doorgaan?

Namens het bestuur,
Rene.

 

 

 


Nieuwsdatum: 21-03-2018
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1