Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 23-06
Kantinedienst zondag 24-06
Schoonmaak maandag 25-06

Nieuws

Een memorabele Veteranendag

Een memorabele Veteranendag

Goede ideeen ontstaat niet zelden aan de bar. Zo ook het idee om een Veteranendag bij Berkhout te organiseren. Kees Klaver, de voorzitter van het organisatie-comite, kon circa 60 (oud-)veteranen verwelkomen met koffie en gebak.

Velen van hen hadden inmiddels vernomen dat, uitgerekend op deze dag, erelid en oud-veteraan Jan Blokker was overleden. Uiteraard werd hier door de voorzitter, in het openingswoord, op gepaste wijze aandacht aan besteed. Jan is maar liefst 55 jaar lid geweest van onze club, oud-bestuurslid, jarenlang vrijwilliger en erelid. Binnenkort wordt er op deze plaats een In Memoriam geplaatst.

Het woord trots speelde een grote rol. De vereniging is trots op deze groep veteranen. Zij hebben de rijke geschiedenis van onze vereniging geschreven!  Het was ook vol trots dat de aanwezige veteranen hun zwart-rode Berkhout-lint op de borst speldden. Twee veteranen van de oudste generatie, Klaas Vos en Dirk de Haas, kregen het lintje opgespeld ten overstaan van alle aanwezigen. Hun leeftijd is zo'n beetje gelijk aan de leeftijd van de club. Zij hebben vrijwel alles meegemaakt. Lof en respect valt hen ten deel. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor Jan Blokker en daarom is hij postuum, op gelijke wijze, dus met Berkhout-lintje, geeerd.

De veteranen zagen vervolgens het vlaggenschip met 3-1 winnen van een stug St. Adelbert. Het moet voor onze spitsen toch heerlijk zijn om te scoren voor een vol bezet terras.
In de rust van deze wedstrijd werden in de bestuurskamer Ab Dolfing en Cees Bijman dank gezegd voor het feit dat zij jarenlang hun naam hebben willen verbinden aan de te winnen bokalen. Als blijk van dank waren zij beiden ook uitgenodigd voor de Veteranendag. De bokalen zullen dus niet meer worden uitgereikt.

Na de hoofdwedstrijd waren de veteranen zelf aan de beurt om te scoren.  Er was een walking football toernooi voor hen georganiseerd. Walking football is de nieuwste spelvorm die de KNVB heeft bedacht, met 60-plussers als doelgroep. De bij vele sceptische houding vooraf, verdween als sneeuw voor de zon.  Dit is best een leuke en gezellige manier om op seniore leeftijd sportief bezig te blijven.

Daarna werd Gerrit Schuijtemaker op onnavolgbare wijze in de schijnwerpers gezet. Hij werd benoemd tot 'oud-commandant der strijdkrachten', een eretitel voor een veteraan die veel heeft meegemaakt (en daar mooi over kan vertellen).  De bijbehorende trofee is een waar kunstobject met als niets verhullende titel 'De Gouden Knieband'.  Het is aan Gerrit zelf om een geschikte opvolger en een geschikt moment te kiezen om deze oeuvreprijs van de veteranen weer door te geven aan een ander. Onze verwachting is echter dat Gerrit  nog wel geruime tijd wil pronken met deze prijs.

Na de mooie toespraken en nog wat borreltijd werd er een luxe diner bereid door 'onze' chef Jos Klaver (De Torenschouw Catering). Iedereen zocht even een koel plekje op om te genieten van de ter plekke gegrilde Ierse kogelbiefstuk en diverse bijpassende salades.

Het bleef nog lang mooi weer en het bleef nog lang gezellig.  Met een inmiddels behoorlijk laag hangende zon kon de conclusie worden getrokken dat de eerste Veteranendag van Berkhout een groot succes was. Dit werd ook bevestigd door de enqueteresultaten. Niet ondenkbaar dus dat er een vervolg komt.

Het bestuur dankt Cees Klaver, Gretie Stelling, Jos Klaver, Peter Kroon, Jacques Hooft, de jongste kantinegroep (bekend van VVBoulevard), Marjo Blokker, Dirk Cupido en Richard de Wit voor hun onmisbare bijdrage aan de organisatie.

Onze dank gaat ook nog uit naar Anja Stroop en Dorine van Steen voor het feit dat zij de verloting op de brug voor hun rekening wilden nemen.

Voor twee pagina's foto's klikt u hier.

 


Nieuwsdatum: 28-05-2018
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1