Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 28-07
Kantinedienst zondag 29-07
Schoonmaak maandag 23-07

Nieuws

Coordinatoren gezocht voor de jeugd

Coordinatoren gezocht voor de jeugd

Om ook in de toekomst slagvaardig te kunnen zijn voor onze voetballende jeugd hebben we de Jeugdcommissie onlangs uitgebreid met coördinatoren voor de specifieke doelgroepen Pupillen, Junioren en Meisjes. Deze coördinatoren zijn het gezicht voor de ouders, de ogen en oren op het veld en het eerste aanspreekpunt voor alles wat zich binnen de specifieke leeftijdsgroep afspeelt.

Voor de Meisjes heeft Dirk-Jan Schuijtemaker de rol van coördinator op zich genomen. Voor onze Pupillen en Junioren zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die komend seizoen invulling willen geven aan deze nieuwe rol binnen de vereniging.

Wil je ook iets betekenen voor ons rijke verenigingsleven in Berkhout, en samen met ons vorm geven aan de activiteiten voor de voetballende jeugd, laat het ons dan weten.

Ook wij zijn allen vrijwilligers met een drukke prive-agenda; maar samen zorgen we ervoor dat onze jeugd met veel plezier kan voetballen.

Wij hebben jou nodig!

 

De Jeugdcommissie.

Frank, Bas, Sandra, Alex, Dirk-Jan.

 

 

* * *

COORDINATOR JUNIOREN (M/V) / COORDINATOR PUPILLEN (M/V) in een notedop:

Als jeugd-coördinator ben je het centrale aanspreekpunt voor de begeleiders, de trainers en de ouders van de betreffende leeftijdsgroep m.b.t. de organisatie van wedstrijden, de trainingen en alle nevenactiviteiten. Je bent ‘het gezicht, de ogen en de oren’ in het veld en zorgt ervoor dat op een passende manier invulling wordt gegeven aan de zaken die voor de leeftijdsgroep belangrijk zijn. 
 
- Eerste aanspreekpunt voor de leeftijdsgroep en betrokkenen.
- Inbrengen van de behoeften vanuit de leeftijdsgroep.
- Organiseren van specifieke activiteiten voor de leeftijdsgroep.
- Doelgroep-specifieke communicatie omtrent beleid en activiteiten.
- Indelen van nieuwe leden; het afstemmen met de trainers en begeleiders.
- Teamindeling.
 
 
Het is een coördinerende rol waarbij je samen met een grote groep vrijwilligers ervoor zorgt dat alles optimaal is geregeld.
Je neemt zitting in het jeugdbestuur en behartigt de belangen van de betreffende leeftijdsgroep binnen de vereniging. 
Je wordt hierbij, binnen het beleid en de kaders van de vereniging, op allerlei manieren ondersteund zodat je op een goede manier invulling kan geven aan deze belangrijke rol binnen onze vereniging.
 
* * *

Nieuwsdatum: 05-02-2017
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1