Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 28-07
Kantinedienst zondag 29-07
Schoonmaak maandag 23-07

Nieuws

Van het bestuur...

Van het bestuur...

Doorgaans start ik met zaken die zich op het voetbalveld hebben afgespeeld. Dit keer een uitzondering. Er zijn gebeurtenissen die de relevantie van het voetbal tot een miniscule omvang reduceren. Ik refereer hierbij aan het tragische lot dat de kleindochter van bestuurslid Ben Haagsma heeft getroffen. Een lange periode van revalidatie en volop onzekerheid daarover ligt in het verschiet. Namens de vereniging wens is familie Haagsma heel veel sterkte hierbij.

Het eerste was op dreef tegen het ooit zo roemruchte SDW uit Amsterdam-Noord. Het werd vorige week zondag maar liefst 8-1. Om meerdere redenen was het een memorabele dag. Nooit eerder kwam een bezoekende club met slechts 12 spelers op bezoek, dus zonder trainer, zonder geleider, zonder grensrechter, zonder verzorger. En wat te denken van de volgende anekdote.  Op een moment dat SDW niet meer mocht wisselen, raakte een speler van SDW zwaar geblesseerd. Waarschijnlijk een gescheurde kruisband, aldus onze onvolprezen verzorger Jacques. Het was vervolgens Berkhout dat opperde om de reeds gewisselde speler weer in te brengen. Een zeer sportieve actie!

De bezetting van de selectie is en blijft krap. Zo'n herfstvakante helpt dan ook niet. Zondag wordt het tweede versterkt door maar liefst 6 spelers uit de JO19. Fantastisch dat dit zo kan worden opgelost. Maar het is duidelijk dat deze omvang van aanvulling niet structureel kan zijn. Hopelijk helen alle blessures snel en mindert het aantal 'weekendjes weg'. Ons verzoek om het tweede team een klasse lager in te delen is overigens alsnog, onverwachts, gehonoreerd door de KNVB. Hopelijk helpt dit om de moed erin te houden.

Binnenkort zitten we om tafel met de gemeente inzake de uitvoering van de plannen met het B-veld. De renovatie van het veld gaat waarschijnlijk plaatsvinden in de maand april.  Naar het zich laat aanzien wil de gemeente dit moment ook aangrijpen om de groensingel aan de westzijde te vervangen voor een haag zoals langs het A-veld. Wij zullen het moment aangrijpen om de looppaden 'rondom'  het B-veld opnieuw aan te leggen. Duidelijk dat dit geen schelpenpad zal worden, maar wel iets waarbij het onkruid aanzienlijk minder kans maakt. Aansluitend zal het B-veld dan voorzien worden van wedstrijdverlichting zodat we volgend seizoen prachtig kunnen trainen en hopelijk ook een paar avondwedstrijden kunnen spelen.

Wij raden al onze spelers en supporters aan om de app Voetbal.nl te gaan gebruiken. Zie eerder nieuwsbericht voor meer informatie. Deze app zal meer en meer gebruikt worden voor communicatie en organisatie! Wilt u er zeker van zijn dat u echt alles voorbij ziet komen, volg voetbalvereniging Berkhout dan op Facebook, Instagram en YouTube.

Namens het bestuur,

Groet, Rene.

 


Nieuwsdatum: 28-10-2017
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1