Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 23-06
Kantinedienst zondag 24-06
Schoonmaak maandag 25-06

Nieuws

Verslag Kampeernacht

Verslag Kampeernacht

Kampeernacht 2 juni, dit stond al een tijdje in de agenda op de website met rode letters, betekent bedoeld voor de jeugd. Maar dit evenement houdt ook een hoop volwassenen bezig...
Na de Sport & Prestatie dag een nachtje slapen op het voetbalveld, een mooie afsluiting van een voetbalseizoen.

Een vergunning aanvragen was het eerste vereiste, dat was vrij snel voor elkaar. De eerste vergadering begon met het tevoorschijn halen van het draaiboek van vorig jaar wat wederom een succes was. Even de pluspunten en de minpunten doornemen en dit blijft hetzelfde, dat gaan we veranderen.
 
We waren er al gauw uit en nu nog vrijwilligers zoeken voor hulp die we toch echt wel nodig hebben. Gelukkig lukte dat vrij snel en konden de uitnodigingen via de groepsapps en een papieren versie voor de vereiste handtekening/toestemming van de ouders/verzorgers voor eventueel controle. Een week later nog een opgave herinnering in de bewuste apps en de briefjes stroomden gelukkig binnen.
Yes, ze willen het nog…voetballers van de JO8, 9, 10 en 11 en de MO11 in totaal 38 kinderen, een mooie uitdaging om deze bezig te houden.
 
Tussen 16.15 en 17.00 de tenten opzetten was de opdracht van de campingbeheerders en uiteraard met alle openingen dezelfde kant op. Mooi om te zien om de ouders de tenten te zien opzetten en daarna de kinderen erin om alles te installeren en vooral op te scheppen en te laten zien hoeveel snoep en chips er mee genomen is.
 
Strak schema met om half 6 het al legendarische ouder/kind voetbal wat toch altijd weer het kijken waard is. Veel lachende gezichten van deelnemers en toeschouwers, hier doen we het toch voor. Moeder die een kopdoelpunt maakt, keepster met keurig gelakte nageltjes die alles eruit hield en uitglijdende te fanatieke vaders op gympies., kortom genoeg te zien.
Daarna voor de kinderen tijd om te eten en om afscheid te nemen van hun ouders die de camping verlaten.
 
Om 20.00 de spelletjes met het superleuke levende tafelvoetbalspel in de boarding, touwtrekken, penalty schieten en afwerkvormen. Er werden ook nog diverse voetbalwedstrijdjes gespeeld met een grote skippybal, een rugbybal en met bijzondere brillen op voor beperkt zicht. Tussendoor limonade, een appeltje en een snoepje, iedereen vermaakte zich best.
 
Rond 22.30 werd de kinderen vrij spel gegeven en er werd van tent naar tent gerend en aan elkaar snoep/chips uitgedeeld en eigen spelletjes bedacht. Mooiste is toch wel om met je zaklamp dingen te zoeken die er niet zijn, geesten bijvoorbeeld en daarna even lekker te gillen, met de fantasie van sommigen is echt niks mis. Populair was ook het tafelvoetbal en tafeltennis in de kantine en dit ook met chips en snoep erbij.
 
Rond middernacht nog maar weinig slapers en hier wilden we verandering in brengen en de jongsten werden naar hun tent gedirigeerd en sliepen nog redelijk snel. De missie daarna om nog meer slapers te krijgen werd een kansloze, niet veel van de wat oudere kinderen waren van plan om te gaan slapen en zo geschiedde.
De nachtwakers vonden het wel prima en om half 5 kwamen de eersten zich weer melden voor een bal om te voetballen, dit werd uitgerekt tot half 6 maar toen was het 1ste partijspelletje alweer een feit. Op het veld naast de fietsenstalling hoorden de buren dat het goed was…
 
Lekker ontbijtje voor iedereen en het verschil tussen de slapers en niet-slapers was goed te zien aan de witte gezichtjes en de kleine oogjes.
 
Rond 9.00 kwamen de eerste tenten afbrekers alweer de brug over de camping “over de wenken” op en de spullen werden ingepakt.
Er werd nog even nagepraat en gevraagd of een desbetreffend kind nog wat slaapuren gemaakt had, veel gehoord antwoord was Neeee.
Het is allemaal weer goed verlopen en we kijken weer terug op een mooie Kampeernacht.
 
Zonder alle vrijwilligers was dit niet gelukt, hartelijk bedankt voor jullie hulp!!!!
 
Heb net toch nog maar even in de dikke van Dale de betekenis van kamperen opgezocht. Er staat “in tent, camper of caravan overnachten"
Tja, daar kan je alle kanten mee op, slapend of niet-slapend.
 

Nieuwsdatum: 04-06-2018
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1