Trined.JPG Polsbandjes 2017-05-27 16.51.12 Sponsorkliks Sjaal 2016-05-29 12.24.26 Dank sponsors 2014-11-02 15.12.47 - kopie vvb4
Sponsors
Slaaphuijs.JPG DDO.PNG De Kozijnenfabriek.PNG Stam Avenhorn 2.PNG Huyssteede.PNG http://www.projectdirect.nl BPMB Breider Tuinmachines 2 Berkhouse.JPG http://www.hoekbouma.nl http://www.taxatheek.nl http://www.autobedrijfvanstraalen.nl http://www.rijschoolbobkoning.nl Frank Keizer.JPG http://www.zomooifotografie.nl https://www.warmteservice.nl http://www.avenhorndesign.nl in architects http://www.garagepronk.nl Bregman http://www.torenschouw.nl Slond Letselschade Expertise Meilink http://www.ootjekonkel.nl http://www.allesvooruwvijver.nl Stuck in the cage http://www.kramerkeukens.nl Gerard Bakker.JPG http://www.drukkerijklaassen.nl Fortune Hot Drinks http://www.heicombinatiesps.nl http://www.bakkerijstevers.nl http://www.autorijschoolsabrinapost.nl http://www.hydrowest.nl http://www.eetcafe70.nl http://www.leektulips.nl http://www.trenshoeve.nl http://www.looscacao.com http://www.koemanberkhout.nl http://www.braasenpartners.nl Hummel http://www.wjvanderheidedienstverlening.nl http://www.loosbetonvloeren.nl Timmerbedrijf Boots Deen Jeugdsponsor Actie Keurslagerij Marc de Meijer https://www.ruiterdakkapellen.nl A.J. Beemsterboer Rob Vlaar Autoschade Dekker Elektrotechniek http://www.ovmdeveenhoop.nl Master Carpenters Geomechanica BV Rove Horecagroothandel Timmerbedrijf John de Lange http://www.cafederidder.eu Kruid en Dier Floris Autos Rabobank Brandhoff BV RaySem.JPG Multimate_logo_fc_NIEUW Installatiebedrijf BOT.JPEG Garage Bierhaalder Dap Consulting BV Dierenkliniek Van kop tot staart Dierenhotel Juco.JPG Oos Joos http://www.mofix.nl Mabi Bouwbedrijf Entius Timmermans.JPEG Loonbedrijf theo-de-wit Zicht Duijn Teamsport De weerd media BOL Schilderwerk.JPG Amberrosia Dick de Wit Totaal.JPG Mosign
Diensten
Kantinedienst zaterdag 28-07
Kantinedienst zondag 29-07
Schoonmaak maandag 23-07

Nieuws

Wedstrijdverlichting op het B-veld !!!

Wedstrijdverlichting op het B-veld !!!

Op maandagavond 9 oktober stond het verbeteren van onze trainingsfaciliteiten dan toch eindelijk op de agende van de raadsvergadering. Een proces van anderhalf jaar kwam daarmee tot een politieke beslissing. Lange tijd was er alle aanleiding om te verwachten dat het meest gewenste scenario (kunstgras op het trainingsveld) realiteit zou worden. Het is slechts kort geleden, na een roerige fase met veel politieke wendingen, dat het duidelijk werd gemaakt dat het bestuur geen andere keuze had dan zich neer te leggen bij het feit dat het politieke draagvlak voor (duur) kunstgras toch niet aanwezig was. Op de jaarvergadering zijn de schaarse aanwezigen daarover in detail geinformeerd.

Het raadsvoorstel dat gisteren geagendeerd stond betrof wedstrijdverlichting op het B-veld. Dit voorstel werd, unaniem aangenomen en daarmee is het een feit dat wij begin volgend seizoen beschikken over een gerenoveerd B-veld voorzien van LED-wedstrijdverlichting.

Ook dit scenario is voor de vereniging een prima oplossing voor de problemen met onze trainingsfaciliteiten. Het biedt ook voordelen ten opzichte van een kunstgras trainingsveld.  De puzzel met trainingstijden wordt een stuk eenvoudiger, drie teams tegelijk op het kleine trainingsveld zal niet meer voorkomen. Bovendien hebben we nu de mogelijkheid om officiele avondwedstrijden te spelen.

Wij zijn van mening dat dit een mijlpaal is in het bestaan van de vereniging: een einde aan decennia met te veel trainingen op een onbespeelbaar trainingsveld.


Nieuwsdatum: 10-10-2017
Hoofdsponsors
http://www.geomechanica.nl http://www.koemanberkhout.nl http://www.looscacao.com
Berkhout 1 Thuis

Donderdag 23/08 - 14.00
Dynamo 1

Balsponsor

Balsponsor
KOGGENCUP

PROGRAMMA BERKHOUT 1