• Berichten van jeugdbestuur

 • Allereerst even een korte introductie, want het ‘jeugdbestuur’ laat niet vaak via dit medium iets van zich horen. Wat niet wil zeggen dat er niets gebeurt, maar het hele jeugdbestuur bestaat formeel nog maar uit twee leden en dus is er niet altijd tijd voor alles wat we wel graag zouden willen doen.

  Gelukkig heeft Berkhout een grote groep enthousiaste trainers en begeleiders die een heel seizoen lang zorgen dat onze jeugd lekker kan trainen en voetballen. Heel veel dank daarvoor!

  En dit seizoen spelen (sommige) teams ook weer toernooien en/of hebben andere leuke uitjes en zelfs hele weekenden weg als afsluiting.

  Er wordt ook weer een Sport en Prestatiedag georganiseerd op 8 juni, gelukkig kunnen we weer rekenen op een inmiddels ‘vaste’ groep vrijwilligers. En niet te vergeten daar achteraan de Kampeernacht op ons complex voor de jongste jeugd. Twee enthousiaste moeders organiseren dit al jaren.

  Toch zouden we volgend seizoen het jeugdbestuur graag weer wat uitbreiden, zodat er mogelijk weer wat meer structuur komt, er vanuit de club meer (jeugd)activiteiten georganiseerd kunnen worden enz. We denken vooral aan ouders van onze groeiende groep pupillen, aangezien de twee huidige leden kids hebben in de JO17. Er wordt momenteel ook al gesproken met een geinteresseerde op technisch vlak die het bestuur gaat ondersteunen met de begeleiding van de jeugdtrainers.

  Maar is een bestuurstaak wat te veel en zou u liever ‘projectmatig’ te werk gaan, horen we het ook graag, want bijvoorbeeld bovengenoemde enthousiaste moeders zouden graag de organisatie van de kampeernacht volgend seizoen willen overdragen.

  Kortom, we hebben zoveel ideeen, maar niet genoeg handen om alles vorm te geven. Wilt u weten wat e.e.a. in zou kunnen houden, neem dan even contact op met Edwin Bitter (06-28111517) of Danny de Kiewit (06-28835164) of via mail: jeugdbestuur@vvberkhout.nl