• Berkhout Familie Toernooi 2020 - afgelast

 • Ter kennisgeving: Berkhout Familie Toernooi op 11 april as is afgelast.

  Het Berkhout Familie Toernooi is bij uitstek een evenement waarbij geldt "hoe meer zielen hoe meer vreugd". Plezier en gezelligheid met elkaar staat voorop.

  Alle ontwikkelingen om ons heen volgend zal het u dan ook niet verbazen dat de organisatie van het evenement heeft besloten om het Berkhout Familie toernooi te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum.

  Maar uitstel is zeker geen afstel! We houden u op de hoogte.

   

   

  Na een fantastisch eerste editie van ons familievoetbaltoernooi opent vv Berkhout op zaterdag 11 april a.s. de deuren voor de tweede editie van dit oergezellige evenement. Het wordt weer een superleuke dag met veel lol, samen voetballen, BBQ, spellen en meer! Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht.

  Het toernooi is voor leden, hun familie, buren en vrienden (voetballers en niet-voetballers) en zal worden gespeeld als ‘sevens’; 7 tegen 7 op een half veld.

   

  Het programma in hoofdlijnen

  13.00-13.30 – Paaseieren zoeken

  In de sfeer van het Paasfeest mag het paaseieren zoeken voor de allerjongsten natuurlijk niet ontbreken. We rekenen weer op heel veel jonge speurneuzen.

   

  14.00-16.30 - De familie poules

  Voor kinderen (vanaf 6 jaar), ouderen, niet-voetballers en voetballers, waarbij gezelligheid, plezier en sportiviteit centraal staan. Dus stel een team samen met opa, oma, vader, moeder, zoon, dochter, neef, nicht, oom, tante, buren of vrienden. Probeer je team zo samen te stellen dat 2 a 3 deelnemers onder de 12 jaar zijn, 2 a 3 onder de 30 jaar en 2 a 3 ouder dan 30 jaar. Zo heb je een team met een mooie mix tussen jong en oud en daar gaat het in deze poule natuurlijk om.

 • Tijdens bovenstaande Jeugdactiviteiten zijn wij:

 • 16.30-18.30 - Samen eten (voor beide poules!) en spellen voor de kinderen

  Om het allemaal soepel te laten verlopen zijn in de kantine consumptiebonnen voor de BBQ verkrijgbaar. Fris en andere drankjes zijn op de gebruikelijke manier in de kantine verkrijgbaar.

   

  18.30-21.00 - De vrienden poules

  Begin van de avond starten de meer prestatiegerichte poules voor teams die naast het plezier en gezelligheid toch ook even op sportief gebied de strijd met elkaar aan willen gaan. Dus stel een team samen van vrienden, buren en familie (leeftijd vanaf ongeveer 18 jaar). We streven naar een poule-indeling op sterkte.

   

  21.00-23.00 - Borrel

  Tijd voor gezellig napraten. Nadat iedereen zich even heeft opgefrist volgt tevens de prijsuitreiking.

   

  Zin om mee te doen? Geef je team dan snel op via onderstaand inschrijfformulier.

  Tot 11 april !

  Lotte, Danny, Martin, Ron en Frank.

 • Inschrijfformulier Berkhout Familie Toernooi

 • Note:

  • Alle deelnemers aan de activiteiten doen mee op eigen risico.
  • Om uw teamnaam achteraf nog aan te passen kunt u een email sturen naar vvberkhout@ziggo.nl. Dit kan tot en met 3 april.
  • Tijdens het Familietoernooi en het eten zijn wij Rookvrij!
  • Op dit evenement is ons alcoholbeleid van toepassing. Tijdens de jeugdactiviteiten tot 16.30 uur wordt er geen alcohol geschonken.