• PROGRAMMA BERKHOUT 90

• 17 juni - VRIJWILLIGERSAVOND

Voetbalvereniging is opgericht op 17 juni 1932.  Deze vrijdag is het dus exact 90 jaar geleden dat we zijn opgericht. Dit is dus ons verjaardagsfeest.

Op deze avond zullen we een leuke pubquiz spelen. Daarbij zal er ook een ronde zijn met vragen over (voetbalvereniging) Berkhout.

Er zal ook een onthulling plaatsvinden.  Wat dat precies is, willen we natuurlijk nog geheim houden. Het is in ieder geval iets waaruit duidelijk blijkt dat we het verleden van de club willen koesteren.

Voor deze vrijwilligersavond hebben alle vaste vrijwilligers en onze ereleden een uitnodiging per mail ontvangen.  Hen wordt verzocht om daarop te reageren voor 24 mei.
    Heeft u ten onrechte geen uitnodiging ontvangen?  Excuses!  Laat het ons wel weten!

• 18 juni - SPORT EN PRESTATIEDAG + KAMPEERNACHT

Op zaterdag 18 juni wordt de traditionele Sport en Prestatie Dag gehouden voor onze jeugd.  De opzet van deze dag kent geen geheimen, al 22 jaar staat deze dag als een huis. Mocht u toch meer info willen, kijk dan even op deze pagina op onze website. Daar zullen te zijner tijd ook de indelingen geplaatst worden.

In dit jubileumjaar kunnen ook niet leden meedoen aan dit mooie evenement.

Voor de JO9, JO11 en JO12 heeft deze dag nog meer moois in petto. De kampeernacht!  De kinderen zetten (met wat hulp) hun tentje op op het A-veld. In de avond worden er een paar leuke spelletjes gespeeld en dan vroeg de tent in om te slapen op je luchtbed.  Toch?

Onze jeugdleden doen automatisch mee.
    Bij verhindering graag afmelden bij iemand van de jeugdcommissie of bij de eigen coach.

• 22 juni - VOETGOLF

Ook een oude bekende. Op en rondom De Wenken wordt er een 9 holes voetgolfbaan aangelegd. Afstand, ballenvangers en sloten zullen een uitdagende hindernis vormen.

Het voetgolf is voor junioren (vanaf 14) en senioren. Ook niet leden zijn meer dan welkom om zich aan te melden.

Elke 10 minuten zal er een groepje van 4 (een flight) starten aan het parcours. Start en finish zijn op het A-veld, dat is leuk voor het publiek.

Uiteraard wordt er bij de indeling van de flights rekening gehouden met leeftijd.

Aanmelden kan zo:
    - per mail naar voorzitter@vvberkhout.nl
    - per app naar Rene Bot of Martin Huizinga

• 23 juni - 7x7 VOETBAL

Het zou natuurlijk gek zijn als er niet gevoetbald wordt in onze jubileumweek. Natuurlijk gaan we voetballen!

We organiseren een 7x7 toernooi voor mannen en vrouwen. Iedereen vanaf 17 jaar is welkom om mee te doen. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent: geef je op en doe mee!  Als je je individueel aanmeld, word je door de organisatie ingedeeld.  Aanmelding per team kan natuurlijk ook.

Het toernooi wordt gespeeld op donderdagavond en zaterdagavond. Het concrete wedstrijdschema zal afhangen van de aanmeldingen.

Voor de vele voetballende vrouwen willen we een aparte poule samenstellen.

Aanmelden kan zo:
    - per mail naar vvberkhout@ziggo.nl
    - per app naar Ron Stroop of Sander Stolk

• 24 juni - KLAVERJASSEN

Over oude bekenden gesproken. Dit seizoen waren we na tientallen jaren door omstandigheden gestopt met de klaverjascompetitie, maar in deze jubileumweek willen we eenmalig een feestelijke editie houden. Uiteraard zijn er weer leuke prijzen te winnen.

Aanmelden kan zo:
    - per mail naar pegeka@ziggo.nl
    - per app naar Helie Bregman of Guda Kroon

• 25 juni - 7x7 VOETBAL

Op deze zaterdagavond wordt het 7x7 voetbaltoernooi afgerond. Hopelijk met een paar sportieve en spannende finalewedstrijden, zowel in de mannenpoule als in de vrouwenpoule.

• 25 juni - HOLLANDSE FEESTAVOND

De apotheose van de jubileuweek. Het finale feest van dit seizoen. We willen er een beregezellige avond van maken met een grote dosis Hollandse feestmuziek.

Als het donker is komt er nog een zeer bijzonder gastoptreden. Er komt een Masked Singer naar Berkhout. En het zou zo maar eens een blijvertje kunnen worden. Je begrijpt het pas als je het ziet.

Het wordt ongetwijfeld een gezellige avond. Maar het wordt extra gezellig als jij er bij bent!

Deze avond wil je niet missen!