• Bestuursberichten

• Op 8 november was de Algemene Ledenvergadering. Er stonden geen bijzondere zaken op de agenda. Geen contributieverhoging, geen nieuwe ereleden en geen groot nieuws. De aftredende bestuursleden, nota bene het gehele dagelijks bestuur, hadden zich eerder herkiesbaar gesteld. Hun herverkiezing werd niet verrassend een formaliteit. In de PDF-bijlage onder dit nieuwbericht vindt u de notulen van de jaarvergadering.

De prestaties van onze seniorenteams houden niet over. Zowel het eerste, het tweede als de veteranen dragen de rode lantaarn. Alleen het derde is in goede doen, zij zijn momenteel de koploper in hun poule.

Het eerste is gelukkig wel van de hatelijke 0 af. In Andijk werd er zeer terecht een punt gepakt. Een positief vervolg bleef daarna helaas uit. Er werd thuis verloren van DWB en er werd uit verloren van Valken.  De uitslagen zijn gelukkig draaglijker, maar de situatie is wel zorgelijk. Aanstaande zondag een belangrijke pot tegen onze buren uit De Goorn.  Ook RKEDO zal teleurgesteld zijn over hun huidige puntenaantal en hun plaats op de ranglijst.  Berkhout zal ook na zondag laatste staan, maar bij winst wordt het puntenverschil met RKEDO teruggebracht tot een overbrugbaar aantal van 3.

Een columnist van het NHD gaf ons dinsdag een ongevraagd advies. Met de ingestroomde miljoenen zou Berkhout in staat moeten zijn om keeper Marco Bizot over te nemen van AZ. De columnist heeft onmogelijk kunnen voorzien dat er later op diezelfde dag wel degelijk een vacature ontstond voor deze positie. Een Bizar toeval. Nu dan toch maar even contact opnemen met AZ?

Wat het weer betreft zat het ook niet echt mee de laatste tijd. Met name op een aantal zaterdagen was het nat en guur. Voor toeschouwers bij het B-veld was het dan afzien, er is daar immers geen beschutte plek.  Maar dat zal gaan veranderen. Er zal een abri geplaatst gaan worden tussen het trainingsveld en het B-veld. Binnenkort dus een aantal overdekte en beschutte zit- en staplaatsen bij het B-veld.

In het kantineschema voor de zaterdag waren er om uiteenlopende redenen een paar gaatjes gevallen. Het bestaan van een reservelijst bewees zijn waarde, de gaatjes konden worden gedicht.

In de kantine zelf wordt inmiddels Princenbier geschonken en gedronken. Tot tevredenheid van iedereen, zo lijkt het.

Met de koopmaand voor de boeg (Black Friday, Sinterklaas, Kerst) willen wij -wederom- uw aandacht vestigen op SponsorKliks.   Koopt u iets online, begin daar dan mee op deze website. Klik op de afbeelding van SponsorKliks en u kunt vervolgens iets kopen bij bijna elke webshop die u kent.  Wij ontvangen een deel van uw aanschafprijs.  U sponsort ons gratis !

Uiteraard vanaf deze plaats ook weer aandacht voor onze vacatures.  Gelukkig eerst goed nieuws. Frank Reus heeft aangegeven dat hij bereid is om de nieuwe consul te worden. Daar zijn we ontzettend blij mee. Nu nog opvolgers voor al die andere taken die Cees Bijman uitvoert. Weliswaar heeft Cees zijn stoppen met enkele maanden uitgesteld, zo maakte hij bekend op de jaarvergadering, maar ook die maanden zullen voorbij gaan.

Daarnaast nog immer: kantinemedewerkers voor op zondag, scheidsrechters, sponsorcommissieleden en een nieuwe voorzitter voor de jeugdcommissie.

De onderbezette sponsorcommissie had recent wel heel goed nieuws te melden. In een bijeenkomst met onze dre hoofdsponsors hebben zij alledrie de intentie uitgesproken om -nog jaren- door te gaan met de sponsoring van onze vereniging. Uiteraard zijn we daar dolblij mee.

Inmiddels naderen we het einde van het kalenderjaar.  Net als vorig jaar zullen we geen Nieuwjaarsreceptie houden. Wel organiseren we weer een oudjaarswedstrijd tussen leden en oud-leden. Deze wordt gehouden op zaterdagavond 28 december. Na de wedstrijd natuurlijk een gezellige avond in de kantine.

Namens het bestuur,

Rene.