• Bestuursberichten april

 • Het is lente. De mooiste tijd om te voetballen. Wat is het dan toch jammer dat er door veel teams nog weinig gevoetbald moet worden. De meeste jeugdteams moeten nog maar twee keer voetballen. Hetzelfde geldt voor Berkhout 3. De veteranen zijn zelfs al uitgevoetbald. We zullen daar eens een klacht over indienen bij de KNVB.  Niet dat dat helpt, maar toch.

  Het eerste heeft flink ingehaald de afgelopen periode en moet nu nog 4 wedstrijden. Na het succesvolle paasweekend en de 6-1 tegen Vesdo volgde vorige week donderdagavond een teleurstelling tegen VZV (3-1). 
  Afgelopen zondag kwam koploper Woudia op bezoek. Een goede ploeg, maar niet een ploeg die er met kop en schouders bovenuit steekt. Vooral dankzij een weer uitstekende Dominic bleef het 0-0. Opvallend en verrassend was ook het meespelen van drie spelers uit Berkhout 3.
  Met het gelijke spel werd Berkhout de morele winnaar en blijft het volop in de race voor de tweede periodetitel. Er zijn nog zoveel scenario’s mogelijk dat het nog te vroeg is om die door te nemen. Een ding is zeker, de wedstrijd van aanstaande zondag tegen HSV Sport wordt een belangrijke. Komt u het eerste steunen?  Lekker dichtbij.

  De hoeveelheid nog te spelen thuiswedstijden is dus klein (zowel op zaterdag als op zondag) maar gelukkig zijn er nog een diverse andere activiteiten.

  Aanstaande vrijdag zijn de Koningsspelen van de Geert Holle school op De Wenken.
  -
  Op 3 mei is de kermiswedstrijd tussen Berkhout Mix en RKEDO 5. Gelijktijdig wordt op het B-veld het 7x7 toernooi gespeeld van de VR1 en VR2 30+.
  -
  Op 31 mei is de vrijwilligersavond. Als u dit seizoen vaste vrijwilliger bent geweest, kunt u zich aanmelden per mail (voorzitter@vvberkhout.nl).  Wacht hier svp niet mee.  Het hoofdmenu van deze avond is een heuse escapetour door de hele accommodatie. Daarna gewoon een gezellige avond!
  -
  Op zaterdag 8 juni is de jaarlijkse Sport en Prestatiedag. Voor de jongste jeugd volgt aansluitend de kampeernacht. Voor deze dag hebben Ron en Anja Stroop voor de aankomende vijf jaar een jaarlijkse bijdrage van 200 euro toegezegd.  Dat is toch geweldig. Dank!
  -
  Op zondag 16 juni is de seizoenafsluiting. We spelen een mixtoernooi in een mannen- en vrouwenpoule. Vanaf 15.00 uur gaat de blik op oranje en kijken we, in de kantine,  naar Nederland tegen Polen, de eerste wedstrijd van het EK.


  Voor de 7x7 mannen 2 en 3 was het jammer dat afgelopen vrijdag hun voetbalavond was afgelast.  Er was echter zoveel regen gevallen dat delen van het veld bij de vaste doelen blank stonden. We zullen proberen om een nieuwe datum op de agenda te krijgen, wellicht ergens eind mei.

  Het druppelt de laatste tijd lekker door wat betreft nieuwe aanmeldingen. Da’s mooi. Helaas zullen er ook leden zijn die hun lidmaatschap willen beëindigen.  Laat het ons dan zo snel mogelijk weten met een mail naar secretaris@vvberkhout.nl.

  Veel mensen kijken eigenlijk nooit meer op de website en halen al hun info van de voetbal.nl app. De app wordt ook steeds uitgebreider. Ook wij plaatsen af en toe nieuwsberichten op deze app.  Om die te kunnen zien moet u Berkhout als vereniging in uw favorieten zetten.

  Uitermate slecht nieuws ten aanzien van de bezetting van de kantine op zondag.  Eerder in het seizoen moesten we al een streep zetten door twee personen, nu heeft een complete ploeg opgezegd voor volgend seizoen. 
  VOOR VOLGEND SEIZOEN MOET ER NIEUWE ZONDAGPLOEG GEVONDEN WORDEN  !!!
  Zes keer per jaar staat u een dagdeel op zondag. Wie o wie maakt er een mooie nieuwe groep van 4, 5 of 6 personen.

  Eerstvolgende voetbalactiviteit: zie aankondiging hieronder.


  Namens het bestuur,
  Rene.

   

  PS  Twee reminders

  1.
  U kunt nog doneren voor stichting ALS Nederland. De teller staat nu ruim boven de 1.000 euro.  Laten we naar de 2.000 toe kruipen. 

  2.
  Gebruik SponsorKliks als u online iets koopt. Start hiervoor altijd op de homepage van de vereniging en klik op het logo van SponsorKliks.