• Naast het hoofdbestuur en het jeugdbestuur zijn er een aantal ploegen / commissies die het functioneren van de vereniging mede mogelijk maken. Zoals u hieronder kunt zien, kunnen we verdere versterking goed gebruiken.

• De Maandag Ochtend Ploeg

De MOP komt na elk speelweekend op maandagochtend 09.30 uur bij elkaar in de kantine.  Onder het genot van een bakje koffie wordt het laatste dorpsnieuws besproken. Daarna worden de grasmatten hersteld, de kleedkamers schoon gemaakt. Daarnaast worden er soms kleine klussen rondom de velden uitgevoerd.

Cees Bijman
    Nic Stam
    Jan Kuiper
    Peter Kroon
    Gert Wit

VACATURES

• De Vrijdag Middag Ploeg

Op vrijdag wordt het speelweekend voorbereid. De belijning wordt indien nodig aangebracht en de velden voor de -eerste- jeugdwedstrijden worden klaargezet met bijvoorbeeld de doelen. Bovendien worden ook de kleedkamers nagelopen/aangeveegd.

Ed Oud
    Nic Stam
    Sjaak Ruijter

• Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is gericht op het werven en behouden van sponsors van de vereniging.  De focus lig vooral op bordsponsors. De ambitie is namelijk om het A-veld rondom 'dicht' te hebben en het B-veld van circa 15 borden te voorzien.

Voor alle verdere info aangaande sponsoring, zie menukeuze Sponsoring.

Sven Lisman
    Arnold v/h Nederend
    Dennis Groot
    Rene Bot (interim)

VACATURE

• Kantine

De kantine bezorgt ons eenderde van onze inkomsten. Daarmee is de kantine van groot belang voor onze vereniging. Daarnaast is het natuurlijk DE plek om even na te praten over de wedstrijd en een gezellige derde helft te beleven, of je nou wel of niet gevoetbald hebt.
    Achter de schermen zorgen diverse mensen ervoor dat de kantine op een goede manier kan 'draaien'.

Yvonne van den Berg
    Amber Klijnstra
    Cathy de Lange
    Ron Stroop
    Anja Stroop

• Medewerkers kantine zondag

We hebben momenteel 6 kantineploegen voor de zondagen. Elke kantineploeg bestaat uit een aantal vaste medewerkers. Indien nodig wordt een ploeg aangevuld vanuit de leden die hun vrijwilligerstaak moeten vervullen. Elke ploeg is om de 6 a 7 weken aan de beurt. Elke ploeg heeft een captain die verantwoordelijk is voor de bezetting/indeling.

De kantinegroep aangevoerd door Thijs de Kamps heeft zich zelf de naam 'VV Boulevard' gegeven.  Op een eigen facebookpagina doen zij zo nu en dan verslag van de gebeurtenissen rondom hun kantinedienst.

• De vrijwilligers

Ina Meissen, Marjo Blokker, Guda Kroon, Peter Kroon, Maarten Overpelt, Gerrit Schuijtemaker, Theo Stam, Gerard Bitter, Diana Bot, Monique Neefjes, Ron Bakker, Thijs de Kamps, Pien Knijn, Puck Klaver, Kevin Veldhuisen, Kim Veld, Dolf Knijn, Dennis Bot, Mick Veld, Max van Eijken, Jesper Stolk, Rico Bot, Frens Roelofs, Karin Mondt, Dirk-Jan Schuijtemaker, Hans Ruiter.

VACATURES !!!

• De kledingcommissie

De kledingcommissie neemt aan het einde van het seizoen de kleding in, bepaalt wat er vervangen / besteld moet worden en maakt alles in gereedheid voor het nieuwe seizoen.
    Hiermee geeft de kledingcommissie uitvoering aan het kledingplan waardoor alle leden er uniform en verzorgd bij lopen.  Berkhout-waardig!

• De vrijwilligers

Jacqueline de Haas (senioren)
    Kalja Meissen (jeugd)

• Team TIK

TIK staat voor Technische Installaties en Klussen.  Team TIK is dus een verzameling personen die de vereniging op ad hoc basis ondersteunt bij onderhoud en (bouw)technische klussen op Sportpark De Wenken. We streven ernaar om zoveel mogelijk disciplines vertegenwoordigd te hebben. Dan grijpt het bestuur nooit mis.

De leden van Team TIK kunnen ook gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen aan het bestuur.

Sjaak Ruijter
    Donald de Kamps
    Thijs de Kamps
    Ed Oud
    Gerard Kollis
    Danny Laan
    Cees Bijman
    Richard Meissen
    Frank Nieuwboer
    Frank Bisschop

VACATURES

• Klaverjassen

Al vele jaren maakt het klaverjassen deel uit van onze vereniging. 8 keer per jaar wordt er op de vrijdagavond in de kantine geklaverjast voor mooie prijsjes. Het belangrijkste is echter de gezellige avond, die is vrijwel gegarandeerd.

Voor alle verdere info aangaande klaverjassen, zie menukeuze Klaverjas.

Helie Bregman (wedstrijdleiding)
    Guda Kroon (hapjes)
    Ina Meissen (kantinemedewerkster)
    Dick Cupido (kantinemedewerker en grappenmaker)

• De Buitenploeg

De Buitenploeg is een groep mensen vanuit EsDeGe Reigersdaal. Zij verzorgt allerlei kleine klusjes zoals het vegen van de kantine en het terras, het leeghalen van de vuilnisbakken, het schoonmaken van reclameborden.

Voor meer info en een paar foto's kijkt u de eigen website van De Buitenploeg. Daar ziet u dat ook tennisvereniging De Berk een mooie werkplek biedt aan deze enthousiaste mensen.