• EHBO / AED

• In de persoon van Jacques Hooft heeft voetbalvereniging werkelijk alle kennis in huis aangaande EHBO en reanimatie. Jacques is naast vaste verzorger van de club tevens de EHBO- en AED-instructeur van twee EHBO-verenigingen in Koggenland.

Als de agenda van Jacques het toelaat, is hij bereid om elke lid van onze club te behandelen bij een sportblessure. De prioriteit zal wel liggen bij de voetballers van de selectie. In de EHBO-ruimte beschikt Jacques over alle faciliteiten.

• AED

Voetbalvereniging Berkhout beschikt over een Automatische Externe Defibrilator. Deze hangt rechts om de hoek in de EHBO-ruimte. De onderstaande personen hebben de bevoegdheid (de meesten zijn door Jacques opgeleid) om de AED te bedienen.
    In het geval van een noodsituatie dient 112 gebeld te worden. Bevoegde personen zullen vervolgens op hun mobiele telefoon een melding van reanimatie ontvangen. In een gunstiger geval is er een bevoegd persoon aanwezig.

Jacqques Hooft
    Peter Kroon
    Piet Schuijtemaker
    Boy Bregman