• Gebruik van de Voetbal.nl app met/door kinderen

• Voor ouders met 1 of meer (jonge) kinderen op de vereniging is een extra uitleg voor een handig gebruik van de app Voetbal.nl geen overbodige luxe. Hoe schakelt u tussen uw kinderen of tussen u zelf en uw kind(eren). Ook het wijzigen van persoonlijke gegevens wordt uitgelegd. Sinds de invoering van de privacywet kunnen kinderen onder de 16 dit niet meer zelf doen.

U kunt deze uitleg lezen en een duidelijke instructievideo bekijken op de website van Sportlink.

De app Voetbal.nl zal steeds belangrijker worden in de communicatie met onze leden dus wij verzoeken iedereen om de app te gebruiken. Op dit moment wordt de app door 'slechts' 70% van onze leden gebruikt.

Stuur voor het toevoegen van een ouder-emailadres aan het account van uw kind een mail naar secretaris@vvberkhout.nl