• Hoofdsponsors

    De selectie van Berkhout wordt gesponsord door Geomechanica BV en Koeman Berkhout.  Beide Berkhouter ondernemingen hebben een grote binding met de club. Zowel Robin Oud (directeur Geomechanica BV) als Martijn Koeman (directeur Koeman Berkhout) zijn al jaren spelend lid van de club.

    De binding met de club is duidelijk ook aanwezig bij de hoofdsponsor van de jeugd en vrouwen, Loos Cacao B.V.  De woorden geleider, geleidster, en trouwe supporter van het eerste zeggen waarschijnlijk al voldoende. En daarnaast zijn mede-directeuren Dennis en Margret Veld ook jaren spelend lid geweest.

  • Geomechanica BV

  • Al ruim 30 jaar is Geomechanica een gerenommeerd bedrijf op het gebied van geotechniek. Gestart in het Noord-Hollandse Stompetoren, daarna ruim 15 jaar gevestigd in Berkhout en sinds enkele jaren in De Goorn. Geomechanica bestaat uit een team van vijf enthousiaste personen die zich volledig voor het bedrijf inzetten. Door jarenlange ervaring in de kop van Noord-Holland voor een brede variĆ«teit aan opdrachtgevers kan Geomechanica u een totaalpakket aan diensten aanleveren. Voor meer informatie kunt u kijken op de site of bel naar 0229-551548.

  • Koeman Berkhout

  • Heeft u een telescoopkraan en/of een mobiele torenkraan nodig in Noord Holland?  Zoek niet verder. U bent bij Koeman Berkhout op het juiste adres.  Koeman Berkhout regelt ook uw transport met behulp van de bakwagen met autolaadkraan. Werp gerust een blik op ons wagenpark. Per machine kunt u uitgebreide technische informatie vinden. Met de hijstabel voor de kranen kunt u gemakkelijk bepalen wat voor machine u nodig heeft. Mocht u vragen hebben, bel dan gerust voor uitgebreid advies en prijzen met onze planning: 0229-551228.

  • Loos Cacao B.V.

  • Loos Cacao B.V. is de specialist  in de verwerking van cacaopoeders, -massa en -boter onder de hoogst hygienische omstandigheden. Vrijwel alle gerenommeerde cacaofabrikanten behoren tot de klantenkring van Loos Cacao B.V.  De producten van Loos Cacao gaan de hele wereld over. Voor een uitgebreidere omschrijving kunt u terecht op de website waarop ook een bedrijfsfilm kan worden bekeken.