• Looptraining weer van start

• Zondag 7 juni om 10.00 uur gaat de looptraining weer van start. De looptraining is voor alle leden van Berkhout maar ook de ouders van de jeugdleden, trainers en begeleiders. Want wat is er nu mooier dan samen sporten en elkaar op een leuke manier uitdagen om de grenzen steeds weer een beetje te verleggen. Zo blijven we samen in topconditie en kunnen we bij aanvang van het nieuwe seizoen weer fris van start.

Peter IJsbrandij heeft de looptraining enkele jaren geleden op eigen initiatief opgestart. Sindsdien is de conditie van iedereen die hieraan heeft meegedaan enorm verbeterd. Je ziet dit ook terug in de wedstrijden; op uithoudingsvermogen verliezen onze teams zelden nog een wedstrijd. Dat was jaren geleden wel anders.

Inmiddels is er ook een heel team van looptrainers en begeleiders ontstaan die het initiatief elk jaar doorontwikkelen, nieuwe oefeningen uitwerken en samen kijken hoe ze de prestaties van voetballend Berkhout kunnen verbeteren.

Ga de uitdaging aan met jezelf en met je team. Voor degenen die voor de eerste keer meedoen is het misschien best even lastig maar ook daar houdt Peter en zijn team rekening mee.

Doe dus mee en meld je op zondag om 10.00uur op ons Sportcomplex De Wenken.

Vooraf opgeven is niet nodig.

Uiteraard worden de RIVM-richtlijnen gehanteerd.