• Minuten Scoren

U kunt voor 20 euro 'een minuut' kopen.  Hiermee maakt u elke thuiswedstrijd van Berkhout 1 kans op een geldprijs van (maximaal)  € 60,-.  In seizoen 20/21 is dit bedrag zelfs verhoogd naar 75 euro, ter compensatie van het feit dat er vorig jaar weinig winstkansen waren als gevolg van het stilleggen van de competitie.
    OOK IN SEIZOEN 21/22 KUNT U 75 EURO WINNEN !!

U wint € 60,- wanneer Berkhout scoort in uw minuut en er door Berkhout maar 1x wordt gescoord in de hele wedstrijd. Indien Berkhout meerdere malen scoort, wordt de € 60,- verdeeld. Zo wint u dus € 30,- wanneer Berkhout 2x scoort (1x in uw minuut, 1x in de minuut van iemand anders). Indien Berkhout niet scoort, wordt er die wedstrijd niets uitgekeerd.

Met het kopen van een minuut steunt u de club, u kunt geld verdienen en gegarandeerd dat het bezoeken van een thuiswedstrijd van Berkhout 1 nog spannender wordt !

Aan het einde van elk seizoen ontvangt de deelnemer een mail ten aanzien van de deelname van het volgende seizoen. Zonder tegenbericht gaan wij er vanuit dat u uw deelname wenst te verlengen met dezelfde minuut.

Hieronder een PDF van alle minutenkopers EN een overzicht van de winnaars tot nu toe:

• Kopers in 20/21
  • 26 september 2021