• NIEUW! Berkhout Familie Toernooi

 • Zet de datum alvast in de agenda's want 20 april 2019 is het zover: de eerste editie van het Berkhout Familie Toernooi. Het wordt een super leuke dag met veel lol, gezelligheid, samen voetballen, eten, spellen en meer! En ook aan de allerkleinsten wordt gedacht.

  Voor wie:

  Het toernooi is voor leden van vv Berkhout, hun familie, buren en vrienden (voetballers en niet-voetballers). Het toernooi zal worden gespeeld als ‘sevens’; zeven tegen zeven op een half veld.

  Programma:

  15:00-17:00 - De familie poules;

  Voor kinderen (vanaf 6 jaar), ouderen, niet-voetballers en voetballers, waarbij gezelligheid, plezier en sportiviteit centraal staan. Dus stel een team samen met opa, oma, vader, moeder, zoon, dochter, neef, nicht, oom, tante, buren of vrienden. Probeer je team zo samen te stellen dat 2 a 3 deelnemers onder de 10 jaar zijn, 2 a 3 onder de 30 jaar en 2 a 3 ouder dan 30 jaar. Zo heb je een team met een mooie mix tussen jong en oud. Gestreefd wordt naar poule-indelingen op sterkte.

  17:00-19:00 Samen eten (voor beide poules!) en spellen

  19:00-21:00 De vrienden poules;

  De meer prestatie gerichte poules voor teams die naast het plezierige en gezellige karakter ook op sportief gebied met elkaar de strijd aan gaan. Dus stel een team samen van vrienden, buren en familie (leeftijd vanaf ongeveer 18 jaar). Ook hier zal gestreefd worden naar poule indelingen op sterkte.

  21:00-23:00 Borrel

   

  Geef je team dus snel op door een mail te sturen naar jeugdbestuur@vvberkhout.nl.

   

  Tot dan!

  Ron, Lotte, Danny, Martin, Amanda en Frank