• Sandy Snoek terug bij v.v.Berkhout !

Het is een historisch weekend. Na 36 jaar weer een F1 race in Zandvoort. Maar minstens even historisch was de aanwezigheid van Sandy Snoek bij voetbalvereniging Berkhout. Ook dat kan wel eens 36 jaar geleden zijn geweest.

De directe aanleiding voor zijn aanwezigheid was de bekerwedstrijd van Berkhout MO19 tegen Vitesse 22 MO19. In dit team, dat bestaat uit maar liefst 20 meiden, speelt zijn dochter Ilse. In tegenstelling tot haar vader, kan Ilse behoorlijk goed voetballen. Dat liet ze ook in deze wedstrijd weer zien. Ze scoorde 2 doelpunten en gaf 1 assist.  Daarmee had ze een flink aandeel in de 5-1 overwinning.

De aanwezigheid van Sandy viel op bij meerdere vaste supporters. Zo was daar Marco Dolfing die zowat van de picknicktafel viel bij het zien van Sandy. Aanvankelijk dacht hij dat het Arthur of Jac Snoek was, maar niet dus.

Mocht u het zelf ook ongelooflijk vinden, er is gelukkig bewijsmateriaal. Op onderstaande foto ziet u Sandy (en zijn vrouw Jolanda) naar de wedstrijd kijken.