• Selectie in voorbereiding op tweede seizoenshelft

17 jan 2020 Beheerder
  • De tweede helft van de competitie is aanstaande. De selectie is uiteraard al weer even actief. Afgelopen dinsdag heeft het eerste een oefenwedstrijd gespeeld tegen Dindua, de oude club van Henry Bakker. De uitslag was bemoedigend: 1-4 winst. De terugkeer van Robert Rygalski hielp wellicht ook, in ieder geval wist ook hij het net weer te vinden.

Op het moment van schrijven van dit bericht is arriveert de selectie in Delden (Overijssel) voor een trainingskamp. Er zijn maar liefst 23 spelers mee en 4 man begeleidende staf (Henry, Daniel, Egbert en Dave). Goed voor de teamspirit!

Voor het tweede stond de eerste wedstrijd voor a.s. zondag op het programma. Die wedstrijd (uit tegen Oosthuizen) is verplaatst naar woensdagavond 19.30 uur.

Het eerst begint volgende week aan de tweede seizoenshelft. De tegenstander is, jawel, Always Forward. Zit er een stunt in het kwadraat in?

Als bestuur zijn we volop bezig met het volgende seizoen. Zoals eerder bekend gemaakt eindigt de samenwerking met Henry. De eerste gespreksronde met kandidaten voor zijn opvolging staat gepland in week 6. Wordt vervolgd.