• Sport en Prestatie Dag: 12 en 13 juni 2021

  Wat ooit begon als een ideetje is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement ter afsluiting van het voetbalseizoen voor de jeugd: de Sport & Prestatiedag. Deze editie van 2021 (ook de 21e keer) wordt het evenement gesplitst voor de jongste en de oudste jeugd. 

  Op de Sport & Prestatie Dag staat de prestatie van de individuele speler centraal. Op een parcours van nauwkeurig uitgezette oefeningen laat de speler zien hoe hij zich het afgelopen jaar op het gebied van techniek, snelheid en inzicht heeft ontwikkeld. Allemaal vaardigheden die iemand een goede voetballer maakt.

  De prestaties op deze dag worden vastgelegd in een score. De score wordt opgenomen op een diploma dat de jeugdleden na afloop mee naar huis krijgen. De prestaties van de jaren daarvoor staan ook nog op het diploma zodat de vooruitgang door de jaren heen makkelijk is in te zien.

 • De Sport en Prestatie Dag wordt dit jaar gehouden op zaterdag 1 juni 2019.

  Het programma ziet er in hoofdlijnen als volgt uit:

  09:00 Ons sportpark De Wenken is geopend voor spelers en publiek...
  09:30 De jongsten gaan van start met de eerste oefeningen....
  11:00 De strijd om de Penalty Bokaal...
  11:50 Vervolg Sport & Prestatiedag...
  15:00 Tijd voor het laatste rondje; de kantine gaat sluiten...

   

  Natuurlijk rekenen wij weer op:

  • veel en enthousiast publiek.
  • een heel zonnige (maar vooral voor de spelers niet te warme) zaterdag.
  • een vlot lopende dag, waarbij we veel hulp krijgen van onze vrijwilligers.
  • een schoon complex na afloop van deze dag.
  • veel, héél veel, blije gezichten van onze voetballende jeugd.

  De jeugdcommissie.

 • Informatie voor de Spelbegeleiding, groepsindeling en starttijden

  Voor de vrijwilligers

  Om de jeugd ook dit jaar weer een onbezorgde Sport & Prestatiedag te bezorgen hebben zich weer veel ouders en vrijwilligers gemeld die ons deze dag een handje helpen. In het overzicht Indeling Spelbegeleiders staat hoe laat we u op ons Sportpark verwachten om de instructies voor de dag in ontvangst te te nemen.

   

  Voor de deelnemers

  In het overzicht Groepsindeling en starttijden staat de groepsindeling voor de deelnemers vermeld en hoe laat iedereen van start zal gaan.

  Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
  Je bent ingedeeld in een groepje van 3, 4 of 5 deelnemers. Bij je groep staat hoe laat jullie aan de eerste oefening beginnen. Je moet minimaal 15 minuten voor het begin van je eerste oefening aanwezig zijn. De eerste in de groep (of bij de jongsten de begeleid(st)er) meldt zich bij de jeugdcommissie in de kantine om de invulbladen in ontvangs te nemen.

  Welke oefeningen moet ik doen?
  De oefeningen staan in het overzicht onderaan deze pagina en als het goed is heb je ze allemaal al eens gehad bij de trainingen. Voor jullie die niet voor de eerste keer meedoen?? het zijn dezelfde oefeningen als voorgaande seizoenen. Bij iedere oefening staan twee of meer begeleiders op het veld. Zij kunnen je eventueel nog extra aanwijzingen geven of vertellen wat precies de bedoeling is. Het kan dus eigenlijk niet fout gaan. Het komt allemaal neer op je eigen inzet en prestatie.


  Wie houden de scores en resultaten bij?
  Bij de jongsten loopt er een begeleid(st)er mee. Bij de iets oudere kinderen is dit veelal het oudste kind van de groep. Deze begeleid(st)ers noteren de scores op de lijst. De scores worden aangegeven door beide geleid(st)ers die bij de oefening staan.


  Wanneer en waar krijg ik mijn diploma?
  Na de laatste oefening geeft de begeleid(st)er (of de oudste van de groep) de score lijst af bij de jeugdcommissie in de kantine. Daar wordt alles ingevoerd en op de diploma's bijgeschreven. Als je daar dus even wacht, dan krijg je het diploma direct mee.


  Wat doe ik de rest van de dag?
  Dat mag je helemaal zelf weten. Het leukste is natuurlijk om op het complex te blijven en je teamgenoten, die nog bezig zijn, aan te moedigen. Houdt het veld daarbij wel vrij voor deze kinderen en de begeleid(st)ers die bij de oefeningen staan.

   

 • Indeling Spelbegeleiders

  Indeling van Spelbegeleiding en aanvangstijden
 • Groepsindeling en starttijden

  Groepsindeling
 • Uitleg spelonderdelen

  Spelonderdelen