• Teamindeling seizoen 20/21

Beste (jeugd) leden.

Hieronder staat de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2020/2021. Het doet ons goed dat we de huidige teams zoveel mogelijk in stand kunnen houden.

Voor een aantal teams waaronder de JO11 en MO17 zoeken we nog wel versterking om de teams compleet te maken. We roepen jullie als spelers dan ook op om nog eens goed in je omgeving te kijken of een vriend of vriendin het misschien leuk zou vinden om bij onze vereniging te komen voetballen. Als aanbrenger van een nieuw jeugdlid hebben we voor jou dan een leuke verassing klaarliggen.

De Jeugdcommissie.

• Voorlopige teamindeling seizoen 2020-2021
  •

Zonder vrijwilligers kan onze voetbalvereniging niet bestaan. Voor enkele teams zijn we daarom nog op zoek naar vrijwilligers. Bijv ouders die willen coachen of de communicaties rondom de wedstrijden willen verzorgen. Maar ook versterking bij het jeugdbestuur, die allerlei evenementen voor onze jeugd organiseert, is zeer welkom!

En denk nu niet 'dat is niets voor mij...'. Coachen gaat bijvoorbeeld over het creeren van vertrouwen, samenwerking in het spel en het delen van teleurstellingen en overwinningen. Dit is net zo belangrijk als het maken van een opstelling en tactiek. Dus je hoeft echt geen 'verstand van voetbal' te hebben om onze kinderen te motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Wilt u ook iets betekenen voor onze voetbalclub, laat het ons dan weten. We kunnen uw hulp goed gebruiken.