• Teamindeling seizoen 21/22

Beste (jeugd) leden.

Hieronder staat de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2021/2022.

De Jeugdcommissie.

• Concept Teamindeling Jeugd 21/22

• Zonder vrijwilligers kan onze voetbalvereniging niet bestaan. Voor enkele teams zijn we daarom nog op zoek naar vrijwilligers. Bijv ouders die willen coachen of de communicaties rondom de wedstrijden willen verzorgen. Maar ook versterking bij het jeugdbestuur, die allerlei evenementen voor onze jeugd organiseert, is zeer welkom!

En denk nu niet 'dat is niets voor mij...'. Coachen gaat bijvoorbeeld over het creeren van vertrouwen, samenwerking in het spel en het delen van teleurstellingen en overwinningen. Dit is net zo belangrijk als het maken van een opstelling en tactiek. Dus je hoeft echt geen 'verstand van voetbal' te hebben om onze kinderen te motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Wilt u ook iets betekenen voor onze voetbalclub, laat het ons dan weten. We kunnen uw hulp goed gebruiken.