• Voetbalpassie en uw boodschappen

• Aanstaande maandag, 13 september, start de landelijke actie Voetbalpassie. Deze actie komt uit de koker van de KNVB in samenwerking met Albert Heijn. De achterliggende gedachte is herkenbaar:  clubs hebben veel omzet gemist in de periode van de pandemie en kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken.
    De actie is een oude bekende.  U spaart met uw boodschappen bij Albert Heijn voor uw favoriete club. Dat zijn wij natuurlijk. Voor elke 10 euro aan -bepaalde- boodschappen gaat er 1 euro naar onze clubkas.  Om mee te doen dient u de app van Albert Heijn te installeren en zich te registreren met Berkhout als uw favoriete club.
    Onder de deelnemers worden prachtige prijzen verloot zoals tickets voor wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Klik hier voor meer info.