• Vooruitblik seizoen 22/23 (incl. indelingen)

 • We kunnen terugkijken op een geslaagde viering van ons 90-jarig jubileum.  De pubquiz, de sport-en-prestatiedag, de kampeernacht, het klaverjassen, het 7x7 voetbaltoernooi en de Hollandse feestavond. Al met al was het een mooie periode waarin veel mensen hebben genoten. Leuk was ook dat vele oude bekenden zich weer even lieten zien. De Masked Singer moest zich na het optreden natuurlijk ook laten zien. Zullen we de mascotte volgend seizoen nog zien in Berkhout? Dat zal toch wel?!

  Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers die zich (extra) hebben ingezet ten behoeve van deze jubileumactiviteiten.

  Het 7x7 toernooi was een dusdanig succes dat we ook volgend seizoen waarschijnlijk zullen afsluiten op vergelijkbare wijze. En ook het klaverjassen komt wellicht terug. Niet in de vorm van een competitie, maar gewoon 1 of 2 keer in het seizoen.

  Inmiddels is het nieuwe seizoen al lang en breed in de voorbereidende fase.  De teamindelingen zijn bekend, de geleiders en trainers zijn gevonden, extra benodigde kleding en materialen wordt weldra besteld.

  Opvallend is de groei van het seniorenvoetbal. Dat komt met name door het succes van de 7x7 vrijdagavondcompetitie. Wij hebben volgend seizoen 4 teams in deze spelvorm, daarmee zijn we uniek in de regio.

  Bij de 'jeugd' is er ook een nieuwe leeftijdscategorie.  Dit betreft de MO20 met speeldag op zaterdag.  Het zaalvoetbalteam JO19 is aankomend seizoen senioren geworden. Dat brengt ons aantal senioren zaalvoetbalteams op drie.

  Hieronder zetten we wat zaken op een rijtje:

  teamindeling jeugd

  teamindeling senioren (alle spelvormen)  (versie 12 september)

  geleiders en trainers jeugd

  schema gebruik trainingsvelden  (versie 28/7)

  speeldagenkalender 22/23

  Vandaag is trouwens ook de poule-indeling voor Berkhout 1 bekend gemaakt. Een mooie en zware poule met de volgende tegenstanders: ALC, Alkmaarsche Boys, DWB, Sint George, HSV Sport, Kwiek, Sporting S, SSV, De Valken, Victoria O en Zwaagdijk.
  De selectie van Berkhout bestaat volgend seizoen uit maar liefst 37 spelers. Dit grote aantal is tot stand gekomen door de gehele JO18 over te hevelen naar de selectie. Daarnaast hebben we zo'n acht nieuwe (goede) spelers aan ons weten te binden. De technische en medische staf is onveranderd gebleven.
  Het bestuur heeft veel vertrouwen in een succesvol seizoen voor onze herenselectie.

  Vanaf deze plaats wens ik iedereen een hele mooie zomer(vakantie). Graag tot ziens in het nieuwe seizoen!!! 

  Namens het bestuur,
  Rene.