• Vrijwilligersboekje gepubliceerd

• Na twee gebroken seizoenen staan we nu aan de vooravond van een hopelijk normaal voetbalseizoen. Wij hebben er zin in en hopelijk u ook!
    Bij een nieuw seizoen hoort een nieuw vrijwilligersboekje. Deze is vandaag gepubliceerd op deze website (klik op afbeelding hiernaast).

Wij verzoeken eenieder om de indeling goed te bekijken zodat u weet wat we van u verwachten. We vertrouwen erop dat we mede door uw inzet de vereniging succesvol kunnen laten functioneren. Hiervoor danken wij u bij voorbaat.

Gezien de belangrijkheid van dit bericht hebben we alle leden ook een mail en een pushbericht gestuurd. Mocht u de app Voetbal.nl wel gebruiken maar u heeft geen pushbericht ontvangen dan dient u de pushinstellingen te wijzigen.